duminică 19 noiembrie 2017 3:17 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Fun News / Video / 15 SELFIE-URI îngrozitoare ale unor oameni care nu s-au obosit să verifice ce se află pe fundal. Numărul 4 este cel mai haios!
Magazin Online

15 SELFIE-URI îngrozitoare ale unor oameni care nu s-au obosit să verifice ce se află pe fundal. Numărul 4 este cel mai haios!

Dacă încercăm să denumim aceasta era în care trăim, cu siguranţă că o putem numi era selfie-urilor. Nicio perioadă a lumii nu a fost atât de obsedată de fotografii, încă din timpurile în care s-a inventat aparatul foto. În fiecare decadă a unui secol există câte ceva care făcea parte din cultura pop, care ieşea în evidenţă şi care putea fi ca un mod de a ne aminti de acea perioadă, aşa că în perioada 2010 – 2020, cu siguranţă că putem să spunem că selfie-urile sunt cele care au ieşit în evidenţă.

Oamenii sunt în continuare fascinaţi de ideea de a-şi face o mie de poze într-o anumită ipostază. Asta nu se întâmplă doar dacă eşti într-un loc special şi vrei să încerci să păstrezi amintirea locului respectiv cât mai vie. Acum oamenii vor să îşi facă poze dacă au o tunsoare nouă, un machiaj care le place, sau pur şi simplu atunci când s-au plictisit foarte tare. Nu e de mirare că reţelele de socializare sunt bombardate cu milioane de fețe, pe care nu le-ai văzut niciodată în viaţa reală, unele dintre ele fiind deja cunoscute în lumea online.

Spre exemplu, oamenii ajung să facă bani prin poze pe care le fac în viaţa personală, chiar dacă nu vorbim neapărat de selfie-uri. Aceştia, care s-au aventurat în lumea Instagram-ului, au reuşit să câştige zeci de mii de admiratori doar pentru că au avut răbdarea şi priceperea de a face poze foarte interesante. Marile companii sunt foarte interesante de a face publicitate prin persoane normale, care deşi nu cer la fel de mulţi bani ca vedetele, au acelaşi număr de fani, sau poate chiar mai mult.

Frumuseţea internetului este că îţi deschide porţi la care nu te-ai fi aşteptat niciodată. Atât timp cât te implici puţin în ceea ce faci, nu ai cum să nu dai lovitura, pentru că platformele de socializare îţi deschid calea către foarte mulţi oameni. Dacă unii dintre aceştia au profitat la momentul respectiv, atunci nu avem decât să-i admirăm. Totuşi, există câteva reguli care pot influenţa succesul din mediul online, în special pentru cei care cred că nu implică niciun pic de muncă.

Lumea internetului are un ritm alert, aşa că şi tu trebuie să ţii pasul cu acest ritm şi să nu laşi să-ţi treacă printre degete niciun fel de colaborare, pentru că nu se ştie când vei mai avea astfel de oportunităţi. Concurența este foarte mare, pentru că toată lumea are un aparat foro sau un telefon performant cu care poate face poze.

Dar iată că unii dintre aceştia au ajuns să fie celebri fără să vrea în special, sau, mai bine spus, nu din motivele potrivite. Aceştia s-au gândit că nu ar strica să încarce anumite selfie-uri pe reţelele de socializare, dar nici nu le-a trecut prin minte să verifice fundalul acesteia. Tocmai de aceea, oamenii cu un spirit de observaţie dezvoltat, au putut să scoată în evidenţă toate acele elemente amuzante care s-au nimerit acolo la momentul nepotrivit.

Astfel de compilaţii se regăsesc des în lumea online şi au strâns milioane de vizualizări şi de aprecieri de la oameni care au simţul umorului. Nu este necesar să mai spunem că unele dintre aceste poze sunt atât de ciudate, încât ne fac să ne mirăm că nu a existat niciun moment în care acei oameni chiar nu au văzut ce s-a pozat, de fapt, acolo. Probabil că acest gen de fotografii sunt încărcate rapid în mediul online şi nici măcar nu au dat ocazia acestora să îşi dea seama de greşeală pe care au făcut-o. Ştiţi cum se spune, graba strica treaba!

Pentru privitori, astfel de poze sunt ocazia perfectă de a se amuza copios, mai ales atunci când verifici anumire reţele de socializare din plictiseală atunci când eşti la muncă, şi dai peste aşa ceva, care îţi animă, până la urmă, toată ziua. Aşa cum râsul este cel mai bun medicament, nu ne este de mirare că oamenii au nevoie să o facă des. Specialiştii susţin că râsul prelungeşte viaţa! Românii sunt oameni cu un simţ al umorului foarte dezvoltat, aşa că trebuie să profităm din plin de toate momentele în care internetul ne mai oferă şi imagini amuzante, nu doar triste şi şocante.

Dacă vi s-a întâmplat şi vouă să treceţi prin astfel de situaţii, atunci cu siguranţă că ştiţi cât de ciudat este să te trezeşti cu un câine care se spală în locuri nepotrivite fix atunci când voi vă faceţi selfie, sau când sunteţi în baie şi se văd mai multe lucruri decât ar trebui!

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com