marți 17 octombrie 2017 9:49 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / LifeStyle / Practice / 6 solutii excelente pentru decor pentru sufragerie
Magazin Online

6 solutii excelente pentru decor pentru sufragerie

 

Avem cateva trucuri si idei de decor ale sufrageriei. Sunt trucuri de maxim efect care functioneaza de fiecare dacta cu succes. Sufrageria este camera in care familiile petrec cel mai mult timp impreuna. Toate aceste trucuri pot transforma camera de zi intr-un spatiu confortabil si atractiv, si sunt mereu soluíi excelente pentru decor ale sufrageriei, fie ca este la bloc sau la casa.

1. Alege un punct si concentreaza decorarea in jurul sau. Acesta poate fi o pictura, un semineu sau o piesa de mobilier. Pentru a atrage atentia asupra sa, ai nevoie in primul rand de culori care te vor ajuta in acest sens.

2. Alege pentru pereti o culoare care iti va permite sa schimbi tesaturile si sa decorezi cu usurinta. Zidurile de culoare neutra iti vor permite sa schimbi decorurile pentru fiecare anotimp in parte.

room-1336497_960_720

3. Daca vreti sa expuneti un tablou, ar trebui sa il pozitionati la nivelul ochilor. O regula standard este ca tabloul sa fie pozitionat la un unghi de 60 de grade din dreptul podelei de unde il priviti.

4. Este indicat sa va “asortati” cu restul casei. De aceea folositi culori care sa faca trecerea mai usoara dintr-o camera in alta.

5. In cazul in care canapeaua din camera se zi este de o singura culoare, pune neaparat perne decorative. In cazul in care este exagerat de colorata, pune o patura moale, din lana, pe ea. Poti folosi, de asemenea, perne decorative punand accent pe una dintre culorile din cadrul modelului canapelei.

6. Adauga in camera cateva elemente neasteptate. De exemplu, o piesa de mobilier atractiva in aer liber poate fi usor “integrata” in interior. Nu evita solutiile inedite, atipice sau cele soc pentruca vor da spectaculozitate si stil camerei si vor face incaperea foarte personala.

Sursa foto: pixabay.com

The post 6 solutii excelente pentru decor pentru sufragerie appeared first on Casa și Grădina.

Practice | Casa-gradina.ro | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com