vineri 17 noiembrie 2017 6:01 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / 6 zodii care iubesc să facă SEX mai mult decât orice pe lume
Magazin Online

6 zodii care iubesc să facă SEX mai mult decât orice pe lume

sex

Pe aceşti nativi nu îi mai surprinde nimic în dormitor, iar sărutările senzuale şi mângâierile blânde sunt prea uşoare pentru ei.


Iată cele 6 zodii maestre în pat:

Berbec

Bebecul caută în mod constant dinamică şi concurenţă, atât în interiorul, cât şi în afara dormitorului. Deci, când sexul începe să devină plictisitor, va fi dornic să îl condimenteze. Amorul e o modalitate foarte bună de a te conecta cu acest nativ, aşa că nu îţi fie teamă să vorbeşti chiar şi despre cele mai îndrăzneţe fantezii şi să încerci ceva nou cu el.

Fecioară

Fecioara îşi petrece cea mai mare parte a timpului având grijă cu responsabilitate de ea şi de alţii. Deci, când vine vorba de sex, îi place să se lase dusă de val şi să facă lucruri pe care nu le-ar face în mod normal. Ea va căuta lucrui noi, dar cu siguranţă va vorbi despre asta mai întâi, să nu crezi că poţi începe ceva fără să ai aprobarea ei.

Scorpion

Oricine cunoaşte un Scorpion, ştie că nu există nimic altceva mai important decât ce se întâmplă în dormitorul lui. El e şi blând, dar şi dur, şi are o mare sete de iubire. Are tendinţa de a căuta sentimente pentru o conexiune mai profundă. El încearcă mereu să aducă lucruri noi pe acest plan, aşa că i-ai plăcea dacă vii cu idei.

Săgetător

Acest nativ poate fi destul de îndrăzneţ atunci când îşi doreşte în dormitor.  Poate că nu îi place să fie aşa, dar va încerca orice, cel puţin o dată. El găseşte interesant să încerce ceva diferit şi să lase inhibiţiile deoparte. Săgetătorul este, de asemenea, un semn incredibil de curios.

Capricorn

Capricornul e adesea considerat o persoană foarte serioasă în aproape tot ce face. Jocurile din dormitor sunt preferatele lui şi se implică extrem de mult în aceste activităţi. Fiind o persoană disciplinată, te aştepţi să nu se supună nimănui şi să nu încerce nimic netradiţional, însă el e întotdeauna plin de surprize. E dispus să facă orice dacă primeşte preludiul dorit, astfel încât să înceapă să se simtă confortabil cu tine.

Vărsător

Vărsătorul se bucură de o viaţă amoroasă activă, care poate include orice. Dacă vrei un partener care e dispus să încerce orice, fără întrebări, atunci el este acela. Acest nativ optează adesea pentru romantism în dormitor, dar asta înseamnă că trebuie să îl iei încet şi să fii o persoană blândă, scrie eva.ro.

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

Horoscop | Adpres Media | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com