duminică 22 octombrie 2017 12:50 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Idei de Afaceri / 7 afaceri la care nu te-ai fi gândit că ar putea exista
Magazin Online

7 afaceri la care nu te-ai fi gândit că ar putea exista

O afacere de pompe funebre poate părea o idee morbidă, însă cineva trebuie să se ocupă de asta. Moartea reprezita un eveniment trist, însă societăţile funerare încearcă să îi ajute pe oameni să treacă peste astfel de evenimente cât mai uşor. Există firme care spre exemplu angajează persoane care să bocească.

Firma lucrează împreună cu apropiaţii persoanei decedate pentru a planifica priveghiul sau înmormântarea. De asemenea, aceştia decid împreună modul în care persoanele angajate pentru a boci se vor comporta. Toate detaliile sunt puse la punct, inclusiv ţinuta, astfel încât aceste persoane să se integreze lângă ceilalţi participanţi. Compania promite punctualitate, profesionalism şi discreţie.

Câteodată, cu toţii avem nevoie de o imbrăţisare. Vestea bună este că există firme care au sesizat acest lucru şi sunt gata să ajute. Spre exemplu, firma Cuddle Party promite clienţilor evenimente prin care aceştia pot să se cunoască mai bine, să comunice şi în acest fel vor avea parte de afectivitate. Acest gen de eveniment poate părea ciudat, însă participanţii vor avea astfel ocazia să înveţe să comunice mai bine, să îşi exprime sentimentele şi să experimenteze atingeri non-sexuale. Această companie are un succes mare, având în vedere că organizează astfel de eveimente pe tot teritoriul Statelor Unite şi ale Canadei.

Dacă ai întâmpinat situaţii în care persoane cunoscute aveau un miros mai neplăcut şi nu ştiai cum să le spui, poate că o firma care face livrări anonime este răspunsul. My Friens Smells promite clienţilor anonimitate, deşi nu ar fi indicat să le trimiţi astfel de pachete colegilor sau şefului, pentru a nu avea probleme cu departamentul de resurse umane.

O altă problema a majorităţii oamenilor o reprezintă alimentarea cu benzină. Nu-i aşa că mersul la benzinărie poate fi derenjant? O companie din Texas a sesizat acest lucru şi a decis să le ofere clienţilor posibilitatea de a nu mai merge până la benzinărie, ci să vină benzinăria la ei. Cu ajutorul unei aplicaţii, clienţii vor transmite companiei unde sunt şi vor plăti contravaloarea carburantului cu cardul.

Îţi doreşti să cheltuieşti bani, însă nu ştii ce să cumperi? Te vei bucură să auzi că o companie s-a gândit să îţi ofere posibiliatatea de a cheltui 10 dolari pe o surpriză. Vei descoperi un produs nou, nefolosit. Acesta poate fi o carte, un joc de societate, un colier handmade sau o cutie de ciocolată. În principiu, orice poate fi comercializat în Statele Uite şi costă mai puţin de 10 dolari.

Lumânările parfumate sunt prezente aproape în fiecare casă. De asemenea, aproape oricine iubeşte glumele, aşa că de ce să nu combinăm lumânările cu glumele? Aşa s-au gândit şi doi fraţi care au înfiinţat o companie producătoare de lumânări parfumate. Aceste lumânări, împrăştie un miros frumos de lavandă, pentru ca mai apoi să împrăştie un miros de sconcs. Şi persoana care primeşte în dar lumânarea nu va ştii decât atunci când e prea târziu. Bineînţeles că ambalajul nu le va da de gol, deoarece este unul normal, pe care orice lumânare parfumată l-ar avea.

Spălarea, uscarea şi călcarea hainelor reprezinte acţiuni care cer timp. Mai mult decât atât, de fiecare dată când pui la spălat o pereche de şosete, te poţi trezi că ai pierdut una. Compania Throx a găsit soluţia la această problema şi anume comercializarea de seturi de trei şosete. În acest fel atunci când vei pierde una, vei avea o altă la îndemână. Şosetele companiei au o singură mărime, iar preţul lor depinde de design. Majoritatea însă costă în jur de 10 dolari setul.

The post 7 afaceri la care nu te-ai fi gândit că ar putea exista appeared first on Business Now.

Idei de Afaceri | Adpres Media | Stiri directe… Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com