duminică 22 octombrie 2017 2:05 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Idei de Afaceri / 7 afaceri pe care le poți începe pentru aproape nimic
Magazin Online

7 afaceri pe care le poți începe pentru aproape nimic

De fiecare dată când se efectuează o sondare a opiniei publice prin care oamenii sunt întrebați dacă sunt interesați în antreprenoriat, mult mai mult de jumătate declară că le-ar plăcea să devină proprietari de afaceri. Totuși, un procentaj mult mai mic se apucă de treabă.

De ce?

Uneori răspunsul este auto – îndoiala sau aversiunea față de risc. Uneori, complexitățile inevitabile ale vieții îi țin pe oameni pe loc. Dar adesea, motivul pentru care oamenii nu își încep propria afacere este mai simplu – nu au bani pentru a însămânța noile lor asocieri.

Cu toate acestea, în conformitate cu câteva postări utile și încurajatoare, acesta nu este un motiv pentru a renunța la visele tale antreprenoriale. Ambii Entrepreneur’s Jonathan Long și Bplan’s Briana Morgaine insistă în articolele lor respective că există o mulțime de modalități de a începe chiar dacă ai doar un dolar de cheltuit.

Iată câteva idei de afaceri:

  1. Antrenor de afaceri sau cosultant

„Dacă ești expert într-un domeniu particular, profită de cunoștințele tale și devino un antrenor, predându-le elevilor din toată lumea. Internetul îți permite să ajungi la oricine este interesat, indiferent de locația lor geografică,” sugerează Long.

Sau, folosește-ți expertiza ca și consultant. Consultanța se poate dovedi a fi o afacere foarte profitabilă, dacă persoana care își oferă serviciul știe despre ce vorbește,” scrie el.

  1. Scriitor independent

„În mod virtual, orice afacere face un fel de marketing de conținut zilele astea,” punctează Long. „Cu toată lumea care vrea să capteze atenția, cererea pentru scriitori excelenți este mereu mare.” Este o cale recomandată și de Morgaine, care adaugă, „pentru a-ți construi portofoliul și baza de clienți, vei vrea să începi cu un site ca Upwork.”

  1. Organizare de acasă

Aceasta este pentru cei care sunt foarte atenți la aparențe. „Ideea de a vizita The Container Store te umple de entuziasm (nu-ți face griji – nu ești singur)?” întreabă Morgaine. „Dacă da, ai putea lua în considerare oferirea de servicii de organizare de acasă.” Ea adaugă: „Pentru a vedea cum arată procesul devenirii unui organizator profesional, uită-te la articolul din Organize 365, unde blogger-ul și organizatorul profesional Lisa Woodruff discută procesul și oferă sfaturi.”

  1. Asistent virtual

Din ce în ce mai multe industrii și companii angajează la distanţă, ceea ce înseamnă că există din ce în ce mai multe oportunități de a lucra de acasă ca asistent virtual. „Poți începe ușor, cu un singur client și apoi, odată ce îți identifici specialitatea sau o arie pe care vrei să te concentrezi – serviciul cu clienții social media, de exemplu – poți începe să iei mai mulți clienți,” sugerează Long.

  1. Predarea unei limbi

Dacă vorbești limba engleză foarte bine și nu te deranjează să vorbești cu străinii, ai toate calificările de care ai nevoie pentru a încerca să predai o limbă online – dar te poți descurca și mai bine dacă ești multilingvist. Morgaine îi trimite pe cei interesați de această cale la „articolul lui Tammy Bjelland, care a început  o afacere de predare a unei limbi și de consultanță,” și notează că există „o mulțime de opțiuni în afară de Craiglist” unde îți poți lista serviciile.

  1. Îngrijirea casei sau a animalelor

Reputația este totul atunci când oamenii își încredințează casele și animalele lor de companie grijii tale, ceea ce înseamnă că poți face acest tip de muncă prin referințe acordate de clienții tăi satisfăcuți altor oameni din orașul tău. Concentrează-te doar pe „construirea unei reputații a unui comportament de încredere și respectabil, punând nevoile clienților pe primul loc, și gândindu-te la ce ar vrea ei de la un îngrijitor al casei,” recomandă Morgaine.

Dacă ești un adevărat iubitor de animale, ai putea lua în considerare îngrijirea sau antrenarea animalelor de companie.

  1. Magazine de tricouri e-commerce

Această opțiune a devenit recent mai ieftină datorită tehnologiei, potrivit lui Long. „În trecut, ar fi trebuit să comanzi cantități mari de tricouri, în culori și mărimi multiple, forțându-te să te gândești ce ar putea să se vândă,”scrie el. „Acum, designurile creative și puterea social media poate face un brand al unui tricou să funcționeze și să genereze venituri aproape peste noapte.” Deci, tot ceea ce trebuie să faci este sa îţi exersezi creativitatea.

 

The post 7 afaceri pe care le poți începe pentru aproape nimic appeared first on Business Now.

Idei de Afaceri | Adpres Media | Stiri directe… Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com