duminică 19 noiembrie 2017 10:19 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Intern / A IV-a Sesiune de comunicari stiintifice a tinerilor olimpici

A IV-a Sesiune de comunicari stiintifice a tinerilor olimpici

Magazin Online

 

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA, in parteneriat cu Colegiul National de Informatica Tudor Vianu si Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti, cu sprijinul Ministerului Cercetarii si Inovarii, a organizat a IV-a Sesiune de comunicari stiintifice a tinerilor olimpici.

Sesiunea s-a desfasurat la sediul ICPE-CA si a fost deschisa de Directorul General Dr.ing. Sergiu Nicolaie care a vorbit despre eforturile Centrului pentru Initierea Tinerilor in Cercetare Stiintifica Alexandru Proca de a sustine si pregati, prin efort propriu, tinerii cu inclinatie catre domeniul stiintific.

Totodata, invitatul de onoare dl. Prof. Alexandru Mironov a subliniat importanta stiintei, cu precadere in domeniul spatial unde s-au reusit progrese semnificative, ca de exemplu dezintegrarea corpurilor trimise in spatiu.

Lucrarile prezentate au atins aspecte precum: celule de biocombustie cu microorganisme fotosintetizante, retele inteligente pentru transportul energiei electrice, studiul lipidelor cu aplicatii in MEMS si in transportul medicamentelor, studiu experimental privind unele aspecte in microchirurgie, apa verde, actuator electrochimic programabil pentru controlarea ph-ului in mediu lichid prin distributia automata de baza sau acid.

Lucrarile sustinute in cadrul sesiunii au fost bine apreciate si tinerii au fost incurajati sa persevereze in cercetarile demarate prin Centrul Alexandru Proca din cadrul ICPE-CA.

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre Gabriela Iosif

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE-CA

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com