sâmbătă 21 octombrie 2017 3:44 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / International / ACCIDENT TERIBIL . UN TIR si un AUTOTURISM s-au transformat in SCRUM. Mai multe autovehicule au fost implicate in accident
Magazin Online

ACCIDENT TERIBIL . UN TIR si un AUTOTURISM s-au transformat in SCRUM. Mai multe autovehicule au fost implicate in accident

Nenorocirea s-a produs pe o şosea din Rusia după ce un şofer de TIR nu a păstrat distanţa regulamentară în mers. Mai multe autoturisme, un TIR şi o autoutilitară au fost implicate în teribilul accident.

Un autoturism şi un TIR au luat foc în urma unui accident cumplit. Minutele de după impactul teribil au fost surprinse de un martor cu telefonul mobil.

Unul dintre autoturism a fost efectiv strivit în urma impactului şi a rămas prins sub TIR. Imediat după impact, autoturismul a fost cuprins de flăcări, şoferul fiind prins între fiarele contorsionate.

Martorii au surprins minutele de după impact cu telefoanele mobile şi au încercat să stingă incendiul şi să îl scoată pe şofer din autoturism. Din nefericire, aceştia nu au reuşit nici să stingă flăcările, nici să îl extragă pe şofer dintre fiarele contorsionate.

Drept urmare, atât autoturismul, cât şi TIR-ul s-au transformat în scrum.

Sursa:observator.tv

Post-ul ACCIDENT TERIBIL . UN TIR si un AUTOTURISM s-au transformat in SCRUM. Mai multe autovehicule au fost implicate in accident apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Extern | ReporterOnline | Ponturi pe mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com