joi 19 octombrie 2017 2:58 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / LifeStyle / Monden / Adriana Bahmuțeanu trece prin momente dificile. Vedeta a ajuns de urgență la spital
Magazin Online

Adriana Bahmuțeanu trece prin momente dificile. Vedeta a ajuns de urgență la spital

Adriana Bahmuțeanu a trecut printr-o situație extrem de tensionată deoarece a ajuns de urgență la spital cu fiul ei cel mic, Eduard, după ce acesta s-a simțit extrem de rău. Vedeta a trecut prin momente de panică și a decis să vorbească despre acestea.

Adriana Bahmuțeanu trece prin momente dificile. Vedeta a ajuns de urgență la spital

„Dimineaţă pe la 6, m-am trezit că cel mic avea o senzaţie de sufocare. A avut o laringită subită, aşa mi-au zis. L-au stabilizat, i-au făcut tratament, iar acum este bine copilul. Nu am mai avut o aşa o experienţă în viaţa mea. Nu a mai păţit niciodată aşa ceva, repet! Mi-a sărit inima din piept, cred că m-am teleportat la spital. Doctorii ştiau despre ce e vorba. Am înţeles că în momentul în care copilul are laringită se poate manifesta şi aşa. M-am speriat pentru că copilul striga la mine «mami, du-mă la spital. Cheamă ambulanţa!» Numai mamă să nu fii în momente din astea. Am fost ca un balaur cu flăcări pe nas”, a declarat Adriana Bahmuțeanu în cadrul unei emisiuni TV.

Deși Adriana a ajuns cu băiatul de urgență la spital, se pare că fostul ei soț, Silviu Prigoană, nu a dat absolut nici un semn.

„Suntem bine!!! Azi dimineaţă pe la 5.30, Eduard s-a trezit brusc, spunându-mi cu lacrimi în ochi că nu poate să respire… am intrat în panică, nici nu ştiu câte secunde mi-a luat să mă îmbrac şi am plecat spre spital. Copilul plângea în maşină, încercam să îl calmez, respira greu. În fine, am ajuns, am trecut de triaj, l-au preluat medicii şi l-au stabilizat. Diagnosticul, o criză acută de laringită!!! De ce, nu ştiu! Copilul nu a mâncat nici îngheţată, nu a băut nici rece! Aşa…din senin! Important este că trecut, că acum suntem bine, sănătoşi şi voioşi! Mulţumesc medicilor de la UPU Spitalul Grigore Alexandrescu şi vă mulţumesc şi vouă, dragi prieteni virtuali, pentru grijă! I-aş mulţumi şi domnului Prigoană, dar din păcate dânsul nu a dat niciun semn de viaţă şi nici nu a venit la serbările de sfârşit de an şcolar ale copiilor! Aşadar, n-am de ce să îi mulţumesc!”, a scris Adriana pe pagina personal de Facebook.

The post Adriana Bahmuțeanu trece prin momente dificile. Vedeta a ajuns de urgență la spital appeared first on Yve.

Monden | yve.ro | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com