duminică 19 noiembrie 2017 7:22 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Stiinta / Auto / Am încheiat o asigurare RCA la jumătate din prețul de anul trecut
Magazin Online

Am încheiat o asigurare RCA la jumătate din prețul de anul trecut

Ce înseamnă reglementările introduse în sistemul de asigurări RCA: am încheiat recent o poliță RCA și tarifele propuse de eMAG Asigurări au fost cele de mai jos (pe 9 august).

Generali 392 lei, acum un an oferta lor era de 914 lei. Groupama 380 lei, acum un an era 950 de lei. Uniqa 533 lei, anul trecut cerea 1193 lei pe aceeași asigurare. Ca idee, în 2015 plăteam 794 lei pe o poliță Groupama.

Observați că tarifele unor asiguratori considerați serioși și de încredere au ajuns la același nivel cu al asiguratorilor cu întârzieri mari la plată și veșnice probleme financiare, precum Asirom și City Insurance și Euroins, care ocupă primele trei locuri într-un astfel de top al rușinii. Astra și Carpatica au dispărut din piață.

Practic, dacă acum oamenii ar cumpăra asigurări de la companii ce nu întâmpină probleme, în 1-2 ani s-ar mai curăța piața de probleme. Fără o reformă a sistemului RCA, însă, totul va reveni la situația de acum câțiva ani.

Iată situația din 2016, apropo, pentru comparație:

Este al cincilea an când închei asigurarea RCA prin eMAG Asigurări, îmi arată o căutare prin emailurile trecute. În caz că vă întrebați de ce, motivele sunt următoarele:

  • primesc asigurarea imediat prin email, așa că pot circula imediat cu mașina. Polița tradițională pe hârtie vine în ziua următoare, printr-un curier special ce livrează doar asigurări.
  • compar direct prețurile mai multor asiguratori, iar ofertele sunt bune.
  • site-ul reține datele mașinii, ceea ce face achiziția foarte simplă, ba chiar mă și avertizează cu câteva zile înainte de expirarea poliței prin email (oricum aveam data expirării în calendarul meu, dar probabil că foarte puțini folosesc și un calendar personal).

Pare metoda modernă, high-tech, de a cumpăra astfel de lucruri. Poate în curând introduc și ceva gen livrare în două ore pentru asigurări.


Ți-a plăcut articolul? Arată-l și altora, cu un singur click poți da share pe Facebook.

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com