duminică 22 octombrie 2017 12:02 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Stiinta / Auto / Am văzut noul Volkswagen T-Roc
Magazin Online

Am văzut noul Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc este un model nou introdus în gama VW, un SUV compact de care vă spun de ceva vreme că intenționez să cumpăr. Am citit prezentarea de pe site-ul oficial VW, iar mașina va intra în curând la vânzare. Până atunci, au fost aduse vreo două bucăți în România, pentru prezentare, iar cineva m-a ajutat să văd una, ocazie cu care am făcut o mulțime de fotografii pe care le vedeți mai jos.

Dacă vă interesează mașina, este expusă în mall-ul Băneasa până pe 8 octombrie inclusiv. Un alt exemplar poate fi văzut în Promenada Mall din București și în Iulius Mall din Timișoara, tot până pe 8 octombrie, scria la stand.

Mașina este un SUV compact, un pic mai mică decât Tiguan-ul. În fotografiile de presă nu pare foarte înaltă, dar în realitate îți transmite imediat că este un SUV. T-Roc are un aspect sportiv, cu o linie descendentă spre spate și un haion în unghi ascuțit. Partea frontală este masivă, impunătoare, și la fel mi s-a părut și partea din spate, având stopuri asemănătoare cu restul SUV-urilor VW din generația actuală.

T-Roc-ul expus avea și jante de 19 inchi și frâne vopsite în roșu, plus o suspensie destul de ridicată. Caroseria era vopsită integral în negru, dar mașina este disponibilă și în aspect bi-color, iar câteva elemente cromate o conturează bine. Lungimea totală este 4,234 metri, printre cele mai mici SUV-uri, cu 8 cm mai puțin decât o Dacia Duster.

Interiorul arată bine, dar cu câteva compromisuri făcute pentru a duce prețul de pornire spre 19.700 euro. Bordul este o îmbinare de ceasuri analogice, martori clasici și un afișaj monocrom pentru diverse informații, iar volanul multifuncțional are butoanele uzuale pe el. Opțional se poate pune un bord electronic color, mult mai util prin câte informații poate afișa.

Consola centrală arată ca la generațiile moderne de mașini, cu un ecran tactil color, de rezoluție bună, în centru, încadrat de gurile de ventilație. În stilul clasic Volkswagen, sunt și destule butoane pe consola centrală, inclusiv unele în jurul ecranului.

Urmează în jos câteva butoane de control, apoi o consolă complexă pentru climatizare, schimbătorul de viteze și butonul de schimbat modul de rulare. Două USB-uri sunt ascunse în adâncul consolei, iar în torpedou o unitate CD și două cititoare de carduri SD, din care unul probabil va fi ocupat permanent cu softul de navigație.

Toate butoanele și indicatoarele se aprind cu LED-uri discrete, uneori albe, alteori colorate. Probabil seara va semăna cu o navă spațială.Diversele opțiuni pot fi controlate din butoane sau ecran tactil. Ecranul color mai arată câte o mică animație, câte o imagine sugestivă atunci când schimbi modul de rulare de pe șosea pe zăpadă. Mașina permite și schimbarea între Eco, Sport și Normal.

Spațiu interior pare să fie suficient și iată și o fotografie cu portbagajul:


DOTĂRI

  • Adaptive Cruise Control cu menținerea și adaptarea vitezei la trafic
  • Traffic Jam Assist când mașina accelerează și frânează singură la viteze de până în 60 km/h, opțiune bună pentru traficul de oraș
  • Lane Assist pentru menținerea benzii, avertizare despre pietoni
  • faruri cu pornire automată și reglarea automată a distanței de iluminare, senzor de ploaie, start-stop, sistem de frânare cu recuperarea energiei
  • conectivitate Apple CarPlay și Android Auto
  • sistem multimedia în două variante, cu ecran de 16,5 sau de 20,3 cm, ambele capacitive și color; sistemul audio făcut în colaborare cu Beats
  • încărcare wireless pentru telefoane
  • conectivitate Internet
  • Park Assist cu detecția locurilor de parcare și inclusiv parcare automată

Mașina va fi disponibilă cu diverse motorizări, printre care și 1.0 TSI de 115 CP, 2.0 TSI de 190 CP, cu posibilitate de cutie automată și tracțiune integrală, și un 2.0 TDI de 150 CP cu aceleași posibilități.

Mai sunt multe altele, le găsiți în broșuri sau pe site-ul oficial. Există și o ofertă la precomandă, primiți gratuit pachetul de dotări Roc-Star. Prețurile încep de la 19.747 euro, iar mașina va fi pe piață începând cu luna noiembrie.


Ți-a plăcut articolul? Arată-l și altora, cu un singur click poți da share pe Facebook.Auto | nwradu.ro | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.ro

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com