sâmbătă 21 octombrie 2017 3:55 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / LifeStyle / Monden / Andreea Marin vorbește deschis despre noua relație: „Este un diplomat, are o meserie care cere discreție”
Magazin Online

Andreea Marin vorbește deschis despre noua relație: „Este un diplomat, are o meserie care cere discreție”

Andreea Marin și-a asumat noua relație și a decis să povestească mai multe despre aceasta în cadrul unei emisiuni TV.

Andreea Marin vorbește deschis despre noua relație. „Este un diplomat, are o meserie care cere discreție”

Vedeta este mai fericită ca niciodată și de aceea a decis să împărtășească acest lucru și cu fanii ei…

„Eu nu mă plâng. Trăiesc de 20 de ani această poveste, deja m-am obişnuit cu ea. Din moment ce ieşi la lumina zilei cu cineva de mână sau nu, în cazul acesta cu cineva de mână, îţi asumi faptul ăsta. Dacă vrei să fii un om discret, să-ţi trăieşti viaţa în limite… aceasta este decizia mea, după o experienţă nefastă trăită de curând. Am fost poate prea deschisă, prea normală. Am învăţat ceva dintr-o experienţă anterioară. În cazul acesta, sunt alături de un om care are o meserie specială. Este un diplomat, are o meserie care cere discreţie. Dacă tu eşti în fotografii şi cu informaţii pe toate gardurile eşti cam uşor de identificat. Poate unii nu înţeleg de ce nu am răspuns imediat. Nu este firesc să fii într-un loc public să vină cineva să îţi bage în ochi două telefoane, fără să îţi ceară voie să te filmeze. Poate că celălalt care nu e persoană publică poate nu îşi doreşte acest lucru. Nu sunt obligată să ofer amănunte intime din viaţa mea. Lucrurile acestea se aranjează profesional. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că în câteva luni am avut parte de linişte. Aceste luni te ajută să creşti frumos într-o relaţie. Noi am mai ieşit împreună şi înainte. Da, sunt liniştită şi fericită, nu vreau să fac confesiuni despre asta. Violeta îşi doreşte să mă vadă fericită. El trebuie să fie un om asumat, calm şi cu visuri mari ca şi mine. Eu când mă uit în oglindă nu văd o persoană care apare la televizor, văd un om normal. Precum vezi, cam cred în iubirea la distanţă. Nu plec din România atâta timp cât copilul este sub 18 ani”, a povestit Andreea Marin.

The post Andreea Marin vorbește deschis despre noua relație: „Este un diplomat, are o meserie care cere discreție” appeared first on Yve.

Monden | yve.ro | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com