duminică 19 noiembrie 2017 12:17 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Stiinta / IT / Apple, decizie radicală! Gigantul american vrea să lase anumite produse fără suport tehnic
Magazin Online

Apple, decizie radicală! Gigantul american vrea să lase anumite produse fără suport tehnic

Apple pregăteşte să „abandoneze” câteva modele de dispozitive lansate în 2009 şi 2010 în cărţile de istorie, încetând orice fel de suport hardware sau software pentru acestea.

Este vorba despre iPhone 4, Macbook Air generaţia „late 2010”, AirPort Time Capsule „mid 2009” şi routerul wireless AirPort Extreme din generaţia a treia. Toate acestea vor fi puse pe lista de dispozitive „demodate” a companiei începând cu data de 31 octombrie, scrie Go4it

Informaţiile fin de pe blog-ul japonez Mac Otakara, care oferă de obicei informaţii corecte referitoare la produse Apple cu mult timp înaintea unui anunţ oficial.

Se pare că planul este de a renunţa la suportul hardware şi software pentru aceste dispozitive începând cu Japonia, urmând ca restul regiunilor să urmeze acest exemplu. Politica Apple este să pună dispozitiele pe lista „vintage” orice model care a ieşit din producţie de mai mult de cinci ani dar mai puţin de şapte ani, iar orice dispozitiv mai vechi de şapte ani intră la categoria „obsolete”. 

iPhone 4 în varianta CDMA era deja pe lista de dispozitive demodate, iar acum toate celelalte variante i se vor alătura. Având în vedere că ultimul update de software pentru iPhone 4 a fost iOS 7.1.2, nu e de mirare că Apple opreşte acum şi suportul hardware.

Modelul late 2010 de Macbook Air poate rula în continuare cea mai recentă versiune de macOS, în timp ce AirPort Extreme 3 şi AirPort Time Capsule mid 2009 vor funcţiona în continuare alături de dispozitivele de generaţie nouă, însă vor oferi performanţă limitată în comparaţie cu cele mai recente modele.

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

IT | Adpres Media – Fara Cenzura | Stiri directe… Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com