sâmbătă 21 octombrie 2017 3:53 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Arbitri agresati chiar sub ochii vicepresedintelui AJF Ilfov, la o partida de old boys
Magazin Online

Arbitri agresati chiar sub ochii vicepresedintelui AJF Ilfov, la o partida de old boys

O banala partida de old-boys Jilava-Union, disputata luni dupa-amiaza pe terenul primei echipe, s-a incheiat in minutul 70, dupa ce arbitrul intalnirii, Ovidiu Robu, s-a retras la vestiar pentru ca oaspetii l-au agresat verbal si l-au bruscat pe asistentul Marian Istrate. Brigada de arbitri s-a adapostit in cabina pentru ca nu se simtea in siguranta.

Acesta din urma nu ar fi semnalizat ofsaid cand Jilava a preluat conducerea, 2-1, la o faza regulamentara, conform celor prezenti la joc. S-a creat un meleu, in care asistentul Marian Istrate (Liga 3) a fost impins, injurat si scuipat. Desi centralul Ovidiu Robu a incercat sa aplaneze lucrurile, impartind cartonase galbene si rosii, in cele din urma a decis sa opreasca meciul din cauza atitudinii oaspetilor care proferau injurii si incercau sa timoreze brigada de arbitri.

Cei mai recalcitranti jucatori ai celor de la Union au fost Marinel Rusu si Daniel Mirea, carora li s-a retinut carnetele de joc din cauza atitudinii pe care au avut-o pe teren. “Au fost multe orgolii intre cele doua echipe, pentru ca multi dintre componentii celor doua formatii au jucat la Union, s-au certat si au plecat la Jilava. S-au platit multe polite”, ne-a declarat unul dintre fotbalisti. Mai grav e faptul ca la partida a asistat vicepresedintele AJF Ilfov, Constantin Grecu, iar Nita Marin a fost observator.

Baremul unui arbitru pentru un astfel de meci este de 80 lei. intrebarea este daca merita sa oficiezi un astfel de meci si sa incasezi injurii si pumni sau, mai bine, sa stai acasa ori sa te antrenezi? E o intrebare la care Comisia de Disciplina ar putea raspunde cu amenzi si suspendari drastice daca AJF Ilfov mai vrea sa continue aceasta competitie.

Ilfov Sport

The post Arbitri agresati chiar sub ochii vicepresedintelui AJF Ilfov, la o partida de old boys appeared first on Sport Total FM.

Sport | SportFM | Ponturi pe mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com