sâmbătă 21 octombrie 2017 5:19 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / LifeStyle / Monden / Au dezvăluit tot! Acestea au fost cele mai penibile momente din viaţa vedetelor de la noi
Magazin Online

Au dezvăluit tot! Acestea au fost cele mai penibile momente din viaţa vedetelor de la noi

Indiferent de meseria pe care o au, nici vedetele autohtone nu au fost ferite în viaţa lor de momentele cu adevărat jenante. Alexandra Stan, Andreea Bănică, Sore, Giulia Anghelescu, Cristina Spătar, Alina Eremia, Alina Puşcaş, Lora şi Geanina Varga au răscolit sertarul de amintiri neplăcute, amintindu-şi de cele mai penibile întâmplări prin care au trecut de-a lungul timpului.

Fie că a fost vorba de un moment ruşinos din carieră sau din copilărie, Alexandra Stan, Andreea Bănică, Sore, Giulia Anghelescu şi Cristina Spătar au dezvăluit totul.
Fie că a fost vorba de un moment ruşinos din carieră sau din copilărie, Alexandra Stan, Andreea Bănică, Sore, Giulia Anghelescu şi Cristina Spătar au dezvăluit totul.


Alexandra Stan

“Din fericire, nu prea am avut astfel de momente, însă îmi aduc aminte că mi s-a rupt tocul de la un pantof înainte să intru pe scenă. Pentru că nu aveam altă pereche de pantofi de schimb, a trebuit să cânt în picioarele goale, dar m-am simţit extraordinar!” a povestit cântăreaţa pentru revista Spy.

Andreea Bănică

Cel mai ruşinos moment din viaţa ei a fost atunci când tatăl a fost chemat la şcoală pentru că furase varză de la un om din curte. “Într-adevăr luasem, dar de pe strada din faţa casei lui. Eu mă săturam cu varză până ajungeam acasă.”

Sore

Proaspăta mămică a trecut printr-un moment jenant în adolescenţă. “M-am ruşinat la 17 ani, la un concurs de muzică prezentat de Măruţă şi Moga, unde, dacă pierdeai te băgau sub duş şi dădeau drumul la apa rece care strica tot machiajul… Ce să mai, toţi cunoscuţii mei m-au văzut plângând sub duş.”

Giulia Anghelescu

“Pe la nouă ani, în timpul unui concert la Galaţi, mi s-a ridicat rochiţa şi mi s-au văzut pantalonii scurţi de dedesubt. Am plâns foarte mult când am văzut filmarea.” a recunoscut aceasta.

Cristina Spătar

“La începutul carierei muzicale, în timpul unui concert pe care îl susţineam, mi s-a desprins cusătura pantalonului pe o parte a piciorului. Am continuat însă să cânt şi totul a fost OK într-un final.” şi-a amintit “Regina R&B”.

Nici Alina Eremia, Alina Puşcaş, Lora şi Geanina Varga nu au fost ferite de momentele penibile.
Nici Alina Eremia, Alina Puşcaş, Lora şi Geanina Varga nu au fost ferite de momentele penibile.

Alina Eremia

Un moment neplăcut a fost când “îi povesteam cu entuziasm prietenei mele despre un băiat de care îmi plăcea şi el a auzit toată discuţia. Bine că experienţa a avut un final frumos.”.

Alina Puşcaş

“Mi-a intrat trena unei rochiţe sub toc la o prezentare şi era cât pe ce să pic de pe podiumul care era instalat pe un lac la doi metri înălţime.”  a povestit Alina.

Lora

“Mă pregăteam să urc în tren şi mi s-au rupt blugii în două, iar în spatele meu era o gaşcă mare de sportivi, cred că erau handbalişti.” şi-a amintit Lora.

Geanina Varga

Un moment ruşinos a fost “când am ieşit într-o seară de la film şi m-am îndreptat relaxată către maşina personală să o iau agale spre casă. Am deschis frumos maşina, am intrat şi ceva nu-mi era familiar. Oglinda mea retrovizoare era plină de cruciuliţe şi de brăduţi. Şi zic: mda, glume proaste! Şi totuşi, mă gândeam, cine a avut acces la maşina mea? Mă uit în stânga nimic, mă uit în dreapta şi ce văd? Maşina mea! Mă dau jos cu cea mai mare viteză şi nu mică mi-a fost mirarea să văd că mă urcasem într-o maşină necunoscută, identică cu a mea, aceeaşi culoare, aceeaşi tapiţerie şi acelaşi model. Întrebarea e, cum Dumnezeu s-a deschis maşina aia cu telecomanda (cheia) mea?” a declarat vedeta pentru revista Spy.

Răzvan Sava

Preluare cancan.ro

Monden | Adpres Media | Stiri directe… Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com