duminică 19 noiembrie 2017 2:26 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Documentare / Conspiratii & Controverse / Autismul, mercurul din vaccinuri și adevărul ascuns (Documentar Video)
Magazin Online

Autismul, mercurul din vaccinuri și adevărul ascuns (Documentar Video)

Documentarul “Autismul, mercurul din vaccinuri și adevărul ascuns” cu titlul original “Trace Amounts” este documentarul pe care comunitatea stintifica si medicala nu vrea sa-l vezi !!!

In ultimii 20 de ani rata cazurilor de autism la copii a crescut dramatic de la 1 la 68 si comunitatea stintifica nu este prea aproape de a detecta cauza. Dar un lucru pe care il fac fara sa se gandeasca prea bine este sa respinga o posibila legatura dintre cazurile de autism si ceva gasit in vaccinuri.

 

“Trace Amounts” este un documentar captivant lansat pe 1 Aprilie 2015. Este povestea adevarata a lui Eric Gladen’s care a trecut printr-un proces dureros de otravire cu mercur, de la care, crede el, ca provine de la un vaccin anti-tetanos cu thimerosal.

In timp ce comunitatea medicala si stintifica – care respecta ordinele directe ale CDC(Centers for Disease Control) – refuza sa admita ca exista o legatura intre toxicitatea mercurului si autism – acest film expune unele dovezi incriminatoarea care atesta ca acestia sunt de fapt foarte constienti de cauza care declanseaza autismul.

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com