duminică 19 noiembrie 2017 8:26 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / International / AVERTISMENT MACABRU: Un jihadist belgian execută cu sânge rece un prizonier | Mesajul: Atentatele de la Bruxelels au fost doar „o gustare”. Lupta va continua în inima ţărilor voastre
Magazin Online

AVERTISMENT MACABRU: Un jihadist belgian execută cu sânge rece un prizonier | Mesajul: Atentatele de la Bruxelels au fost doar „o gustare”. Lupta va continua în inima ţărilor voastre

Hicham Chaib

Un luptator jihadist din Anvers a postat un nou mesaj video de amenintare, la finalul caruia a executat cu sange rece un prizonier, informeaza ziare.com

Hicham Chaib, un extremist care a plecat sa lupte in Siria dupa ce a fost condamnat in Belgia, si-a inceput mesajul video in franceza, amenintand ca atentatele de la Bruxelels au fost doar „o gustare”, au anuntat duminica televiziunea VRT News si publicatia De Standaard, citate de News.ro.

In a doua parte, el vorbeste in flamanda: „Atat timp cat ne bombardati musulmanii cu avioanelor voastre F-16, va vom ucide oamenii”.

Atacurile de la Paris si Bruxelles, a mai transmis luptatorul jihadist, „nu sunt decat roadele a ceea ce ati semanat cu propriile maini”.

La finalul inregistrarii, Hicham Chaib a executat cu doua focuri de arma un prizonier ingenunchiat si a anuntat, in araba, ca lupta continua „in inima tarilor voastre”.

Potrivit presei locale, filmarea pare sa fi fost facuta in orasul sirian Raqqa, autoproclamata capitala agruparii Stat Islamic.

VRT News mai spune ca Hicham Chaib, fost membru al defunctei celule jihadiste Sharia4Belgium, a fost condamnat in 2015, in absenta, la 15 ani de inchisoare si pe numele lui s-a emis mandat de arestare.

In atentatele teroriste de marti, de la Bruxelles, 31 de oameni si-au pierdut viata si alti aproape 300 de fost raniti.

Articol oferit si publicat in Extern de nasul.tv pentru adpres.net

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com