luni 23 octombrie 2017 5:09 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Baschet 3×3 in Bucovina! Dorin Goian si Alexandu Recolciuc, pe teren la Castorii Suceava Streetball by Iulius Mall
Magazin Online

Baschet 3×3 in Bucovina! Dorin Goian si Alexandu Recolciuc, pe teren la Castorii Suceava Streetball by Iulius Mall

Castorii Suceava Streetball by Iulius Mall, a patra etapa din cadrul circuitului national de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour 2017, se va disputa sambata si duminica si va reuni la start peste 150 de participanti.

Este pentru prima oara cand circuitul national de baschet 3×3 se opreste in capitala Bucovinei, iar fostul tricolor Dorin Goian si cantaretul de muzica populara Alexandru Recolciuc se numara printre invitatii speciali.

Cele mai bune echipe din tara se vor duela pe terenurile oficiale FIBA 3×3 instalate la Iulius Mall din Suceava, alaturi de reprezentante ale orasului gazda, in cautarea punctelor din clasamentul mondial dar si a premiilor in bani, care la categoria Open Masculin se ridica la 4000 de lei pentru echipa castigatoare. Singura exceptie este nationala masculina de baschet 3×3 a Romaniei, care duminica isi incepe aventura la Cupa Mondiala din Franta.

Meciurile de baschet 3×3 vor asigura doar o parte din programul celor doua zile la Castorii Suceava Streetbal by Iulius Mall. Trupe de majorete si dansatori dar si invitati speciali, precum fostul component al nationalei Romaniei la fotbal Dorin Goian si cantaretul Alexandru Recolciuc, autorul celebrei melodii „Canta cucu-n Bucovina” vor intregi programul, urmand a fi prezenti duminica la eveniment.

Iubitorii baschetului din Suceava vor putea juca baschet inca de vineri dimineata, preziua competitiei fiind rezervata diverselor activitati baschetbalistice organizate in parteneriat cu clubul Castorii Suceava. Se vor organiza antrenamente, lectii de baschet, concursuri pentru copii dar si pentru parinti.

Baschetul 3×3 a fost numit recent disciplina olimpica si va intra in programul Jocurilor incepand cu editia Tokyo 2020. Sport Arena Streetball, organizatoarea circuitului national si membru in FIBA 3×3 Advisory Board, impreuna cu partenerii sai, au sustinut acest demers al Federatiei Internationale de Baschet inca din anul 2013.

Evenimentul din Suceava este organizat de clubul de baschet Castorii cu sprijinul Primariei Municipiului Suceava si Consiliului Local prin intermediul programului de finantare nerambursabil 2017 si este sustinut pe plan local de Iulius Mall, Lovegan Bistro si Ecooptic. Circuitul national Sport Arena Streetball Tour 2017 este sustinut de Raiffeisen Bank, Fitbit, Nike, Gatorade, Ideal Board Games, Pegas si Ursus Cooler. Powered by Kiss FM.

The post Baschet 3×3 in Bucovina! Dorin Goian si Alexandu Recolciuc, pe teren la Castorii Suceava Streetball by Iulius Mall appeared first on Sport Total FM.

Sport | Sportfm.ro | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com