marți 17 octombrie 2017 11:46 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / LifeStyle / Buzz / Care sunt cele mai mari păcate în fața lui Dumnezeu
Magazin Online

Care sunt cele mai mari păcate în fața lui Dumnezeu

Ne considerăm creștini, Îl iubim pe Dumnezeu, dar greșim adesea față de El și, adesea, nici nu ne dăm seama că o facem. Fără doar și poate, toți cunoaștem care sunt cele mai mari păcate în fața lui Dumnezeu, cu toate acestea există unele pe care nu le conștientizăm și în care persistăm.  

cele mai mari pacate

În cele ce urmează, ne vom opri asupra tuturor categorii de păcate care există și care ne împiedică să fim buni creștini. Descoperă, așadar, cele mai mari păcate și ferește-te de ele.

Păcate împotriva Duhului Sfânt

Sunt 3 la număr și sunt păcate grele. Iată-le:

 1. Necredința sau nepăsarea față de Dumnezeu
 2. Ura împotriva lui Dumnezeu
 3. Deznădejdea întrucât asta înseamnă neîncredere în marea milostivire a lui Dumnezeu. Pe de altă parte, o încredere prea mareîn bunătatea lui Dumnezeu te va face să săvârșești necontenit păcate, contând pe faptul că Dumnezeu te va ierta.

Păcate strigătoare la cer

Sunt în număr de 5 și sunt cele mai grave. Iată-le:

 1. Uciderea, inclusiv uciderea pruncilor nenăscuți
 2. Manifestarea sexuală anormală (sodomie)
 3. Neplata lucrătorilor
 4. Asuprirea văduvelor și a orfanilor
 5. Batjocorirea părinților

Păcate de căpetenie

Acestea sunt păcate pe care le ignorăm frecvent. Este evident că este uciderea este un lucru rău, însă adesea nu realizăm că mânia este un lucru la fel de rău. Desigur, nu la fel de grav, dar este, totuși, un păcat mare, de care trebuie să ne amintim atunci când mergem la spovedanie pentru a-l spune preotului și a obține iertare.

Printre cele mai mari păcate în fața ui Dumnezeu se numără și cele 7 păcate de căpetenie:

 1. Mândria
 2. Iubirea de bani și, în general, de avuții
 3. Desfrânarea
 4. Lăcomia
 5. Invidia
 6. Mânia
 7. Lenea

Ce facem când apropiații noștri săvârșesc unele dintre cele mai mari păcate

Dacă noi ne putem ține departe de păcate, nu același lucru putem face și cu oamenii din jurul nostru. Preoții spun că atunci când observăm că unul dintre apropiații noștri comite un păcate iar noi nu-l oprim, luăm parte la păcatul săvârșit de acesta. Devenim, astfel, și noi răspunzători înaintea lui Dumnezeu.

Ce ne rămâne de făcut în acest caz? Simplu: să-i atragem atenția celui pe cale să comită păcatul. Evident, atragerea atenției nu este o garanție a faptului că persoana respectivă nu va persista în săvârșirea păcatului.

De asemenea, nu trebuie să ne așteptăm la mulțumiri din partea lui, ba, din contră, am putea spune. În cel mai bun caz putem fi ignorați, în cel mai rău – apostrofați. Acest lucru nu trebuie însă să ne împiedice să le semnalăm apropiaților greșelile și cu alte ocazii.

De fapt, această atitudine a noastră, pe care mulți n-o vor percepe într-o manieră pozitivă, ne este nouă înșine de ajutor întrucât, în acest fel, ne facem datoria de buni creștini.

Acum că ai aflat care sunt cele mai mari păcate în fața lui Dumnezeu, îți amintești să fi avut de-a face cu oameni care să fi săvârșit unul sau mai multe dintre acestea? Cum ai reacționat în acele situații? Le-ai atras atenția sau i-ai lăsat să persiste în săvârșirea păcatului?

Sursa foto: 123rf.com

 

The post Care sunt cele mai mari păcate în fața lui Dumnezeu appeared first on Avantaje.ro – De 20 de ani pretuieste femei ca tine.

Sursa: avantaje.ro

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com