luni 16 octombrie 2017 9:18 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Stiinta / Auto / Ce-am mai făcut apropo de Suzuki Vitara
Magazin Online

Ce-am mai făcut apropo de Suzuki Vitara

M-au întrebat mai mulți cititori la ce concluzie am ajuns față de Suzuki Vitara, despre care vă spuneam că în versiunea automată și 4×4, cu toate dotările, costă vreo 20.000 de euro, probabil 18.000 de euro după un discount.

Concluzia a fost că-i o mașină bună, dacă mă iau după comentariile și emailurile unor proprietari de acest model. Toți au spus că sunt mulțumiți de mașină, singurele probleme raportate fiind unele minore, gen faptul că o portieră trebuie trântită mai cu spor pentru a se închide. Am fost mai degrabă plăcut surprins de comentariile ce spuneau de zeci de mii de kilometri parcurși fără vreo problemă.

Acest Vitara S este cel mai ieftin SUV de pe piață cu dotările vrute de mine. Nu mă omor după el, nu era nici măcar pe radarul meu până acum o lună (mașina la care visez este un Toyota RAV4 Hibrid, dar începe de la 33.500 de euro din care poate se scad cei 5.000 de euro dați de stat ca ecobonus, dar tot rămâne prea scump – nu intenționez să cheltui mai mult de 20.000 pe o mașină), dar prețul Suzuki-ului este foarte atrăgător.

(Ca o paranteză, pot visa și la acest Lexus)

Mă uit în paralel și pe mașini second-hand pe Autovit. Slabă oferta pe ce vreau eu. Sunt cam două tipuri de mașini acolo:

  1. SUV-uri gen X5, Touareg, X3, Mercedes GLK șamd, care sunt tot spre 20K €, dar au măcar 100.000 km la bord, asta dacă găsești unul non-țeapă, iar problema rămâne la întreținerea pe termen lung, unde sunt scumpe
  2. SUV-uri cam în genul celor căutate de mine, puține la număr.

Acestea din urmă sunt de genul Kuga la 16.000 €, dar cu 90.000 de km la bord, din 2012, sau modele similare precum Kia Sportage și poate vreun Tiguan. Merită o mașină veche de 5 ani, cu rulaj 100.000 de kilometri, cu doar 2.000-3.000 de euro mai ieftină decât una nouă? Nu știu, încă nu-s decis. Mi-a plăcut un Hyundai ix35 că-i puternic, dar 150.000 de km?!

Pe Germania încă nu m-am uitat. Mai e timp. Între timp probabil vor merge la un drivetest cu Vitara S, să văd ce poate motorul și cum se simte la condus.


Ți-a plăcut articolul? Arată-l și altora, cu un singur click poți da share pe Facebook.

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com