joi 19 octombrie 2017 2:59 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / LifeStyle / Monden / Ce va face Mirela Vaida după ce Simona Gherghe se va întoarce la emisiunea pe care o prezenta?
Magazin Online

Ce va face Mirela Vaida după ce Simona Gherghe se va întoarce la emisiunea pe care o prezenta?

Deoarece în ultimul timp Mirela Vaida este extrem de ocupată pentru că îi ține locul Simonei Gherghe și prezintă două emisiuni în fiecare zi, vedeta și-a făcut puțin timp și a decis să le transmită fanilor un mesaj…

Ce va face Mirela Vaida după ce Simona Gherghe se va întoarce la emisiunea pe care o prezenta

”Dragii mei, nu ne-am mai auzit de mult! N-am mai scris de mult nimic pe blog, nu am mai prea postat pe grup, deşi mi se întâmplă zilnic o grămadă de lucruri care ar merita povestite şi promit că o voi face într-o zi! Dar îmi lipseşte timpul! Cu desăvârşire!! Am un program încărcat acum însă, după ce mă voi mai linişti şi se va întoarce şi Simona, îmi voi face timp să povestim mai mult! Deocamdată am fost invitată de cei de la Radar de Media pentru festivitatea de anunţare a finaliştilor la premiile anuale. Voi m-aţi trimis acolo în fiecare an, cu mii sau zeci de mii de voturi! Iată că mă trimiteţi şi anul acesta! Însă miercuri seară, pe 21 iunie, când are loc evenimentul, eu am înregistrarea ediţiei cu vedete 2k1, cea de weekend! Asta se întâmplă în fiecare miercuri, până pe la 22.30 şi nu pot schimba programul sub nicio formă! Sper să mă înţelegeţi, voi, toţi cei care m-aţi votat cu aceeaşi loialitate, şi să ştiţi că voi absenta motivat! Vă mulţumesc pentru toate cuvintele frumoase şi pentru toată susţinerea voastră în toate demersurile mele! Mă gândesc la voi cu toată bucuria şi vă doresc zile pline de soare şi de linişte! Cu drag, Vaida!”, a scris Mirela Vaida într-un grup de Facebook.

The post Ce va face Mirela Vaida după ce Simona Gherghe se va întoarce la emisiunea pe care o prezenta? appeared first on Yve.

Monden | yve.ro | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com