duminică 22 octombrie 2017 2:03 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / LifeStyle / Relatii / Ce vor bărbații după o ceartă?
Magazin Online

Ce vor bărbații după o ceartă?

Ce vor barbatii dupa cearta

Studiile specialiștilor au confirmat ceea ce noi știam demult: bărbații se raportează la alte nevoi, alte valori  și au alte dorințe după o ceartă cu partenera de viață.

Dacă bărbații își doresc cu adevărat să-și împace partenera după o ceartă, trebuie să verse și ei câteva lacrimi, să implore iertare și să-i ofere acesteia atenție sporită. Asta vor femeile. Un gest drăguț și tandru, urmat de o partidă nebună de sex, este tot ceea ce își doresc bărbații, după o ceartă.

Aceste concluzii au reieșit în urma unui studiu realizat de o prestigioasă universitate americană. Se pare că atât bărbații cât și femeile apelează la acele corzi sentimentale… dar ce diferență este între ele!!!

Bărbații după ceartă vor sex, iar femeile vor răsfăț

Studiul a arătat că sexul este panaceul universal al bărbaților supărați. Prin urmare, femeile ar trebui să fie mai conștiente de această latură a partenerilor lor iar sexologii spun că femeile pot folosi favorurile sexuale ca o modalitate de reconciliere cu partenerul lor.

Pe de altă parte, bărbații trebuie să știe că după o ceartă femeile sunt foarte vulnerabile, așa că un timp de calitate petrecut cu ele este obligatoriu. Ele vor să vadă că partenerul regretă durerea pe care le-a provocat-o și că e gata să-și ceară scuze pentru tot. După un scandal între parteneri, lacrimile vărsate de ambele părți sunt văzute ca pe un semn de mare angajament și afecțiune. În niciun caz nu sunt apanajul slăbiciunii… cel puțin nu în accepțiunea femeilor. Femeile își iartă mai repede partenerul, indiferent de natura conflictului, dacă primesc scuze.

Bărbații inteligenți știu că dacă acceptă să le facă pe plac femeilor în momentele de după conflict vor avea de câștigat mai târziu în relația de cuplu.

Florentina Mușat

foto: Shutterstock

The post Ce vor bărbații după o ceartă? appeared first on Avantaje.ro – De 20 de ani pretuieste femei ca tine.

Relatii | Adpres Media | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com