sâmbătă 21 octombrie 2017 7:33 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Politica / China a luat-o razna! Coreea de Nord e gata să lanseze racheta nucleară! Fostul Preşedinte Bill Clinton este 100% răspunzător!
Magazin Online

China a luat-o razna! Coreea de Nord e gata să lanseze racheta nucleară! Fostul Preşedinte Bill Clinton este 100% răspunzător!

State media film a rocket carried by a military vehicle during a military parade to celebrate the centenary of the birth of Kim Il-sung in Pyongyang April 15, 2012. South Korea’s Yonhap news agency and YTN TV later cited military sources and analysts as saying the rocket is a new long-range missile, presumed to be a ballistic missile with a range of 6,000 km (3,700 miles). REUTERS/Bobby Yip (NORTH KOREA – Tags: POLITICS MILITARY ANNIVERSARY TRANSPORT) – RTR30RN1

Clintonienii sint originea raului Americii si ai Lumii! Cind era Presedinte, Billache a dat tehnologie de virf si ultra-secreta Chinei, pe bani multi dar si pe o spaga consistenta!

Astfel, China a devenit experta in ICBM, Intercontinental Balistic Missile! Apoi, citiva perfizi din establishmentul comunist corupt, au vindut, pe bani grei, aceasta tehnologie Coreei de Nord. Pe care idiotul retardat de la Phenian e gata acum sa o foloseasca!

Ce inseamna ICBM? Inseamna tehnologia care permite amplasarea unei rachete deasupra Terrei printr-un singur impuls! Pe aceasta racheta se poate instala orice incarcatura: chimica, bacteriologica, nucleara!!!

Cum ar veni, racheta ajunge in Spatiu si pluteste, ca orice satelit, dar cu o incarcatura mortala pentru sute de mii de oameni, poate milioane! Si cind i se pune piticul pe creier avortonului de la Phenian, e suficient un nou impuls ca racheta sa se indrepte catre oricare destinatie Paminteasca! Los Angeles, New York, Paris, Londra, Bucuresti!

Si fiindca nu era suficient, idiotul de la Phenian e gata sa dea aceasta tehnologie gratis catre Iran! Bravo China! Made in China by Bill & Hillary Clinton! Iar Obama s-a uitat, vorba lui Becali!

Tare sint curios ce vor spune CNN, NBC si toata presa care a lins in fund Clintonienii si pe Obama!

China a promis ieri ca va avea grija de Coreea de Nord. Dar oare va mai fi capabila?! Fiindca nebunul de la Phenian are creierul cit nuca…

Doamne ajuta sa nu iasa vreun deranj mondial! 

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

Politica | Nasul.tv | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com