marți 24 octombrie 2017 9:43 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Idei de Afaceri / Cinci idei de afaceri în domeniul transporturilor, pe care le poţi începe acum
Magazin Online

Cinci idei de afaceri în domeniul transporturilor, pe care le poţi începe acum

Businessul în domeniul transporturilor este încă mult mai profitabil decât te-ai putea gândi. Iată câteva idei de afaceri pe care te-ai putea decide să le începi, fără să fie nevoie să dispui de fonduri foarte mari. În funcţie de interesul pentru domeniu şi abilităţile pe care vrei să le angajezi în afacerea ta, te poţi gândi la următoarele soluţii de transport:

         1. Serviciu taxi

În ciuda controversei iniţiale şi a plângerilor de competiţie incorectă, Uber a mizat cererea sa în întreaga lume – 400 de oraşe şi 65 de ţări. Atracţia Uber-ului ca o oportunitate de afacere mică este că e un contractant independent și pe propriul program. Pentru a te înscrie ca un conducător auto, începeţi prin a intra pe site-ul Uber și faceți clic pe butonul ” Devino un driver ” . Un scurt chestionar inițiază procesul.

Ca șofer, utilizați propriul vehicul, astfel încât costurile de pornire sunt relativ scăzute. Uber se ocupă de toate aspectele financiare ale plimbării. Plata pentru conducătorul auto este săptămânală. În calitate de contractori independenți, conducătorii auto au costuri mai mari(gaze , întreținere, asigurări , etc.). Site-ul de analiză financiară SherpaShare spune că șoferii Uber de peste tot ( cu exceptia New York  în cazul în care ratele sunt cele mai mari ) fac de la 8.80 $ la 11$  pe oră.

  1. Închirieri de biciclete

Închirierea de biciclete este o afacere înfloritoare în anumite zone. Cele două medii -cheie unde închirierea de biciclete este ceva natural se află în zone turistice de agrement și orașe. În zonele turistice, aţi putea căuta să amenajaţi un hotel mare sau un resort în care o staţiune vacantă extinsă de sejururi creează clienți. În acest tip de afacere , vei avea nevoie de un magazin fizic precum și un spațiu pentru a stoca toate bicicletele de închiriere.

O altă posibilitate de închirieri de biciclete este o abordare de distribuire de biciclete cum ar fi Hubway din Boston. Standurile de biciclete din jurul orașului permit oamenilor să închirieze o bicicletă într -un singur loc, să se plimbe până la locația lor și să plaseze bicicleta la un stand în apropierea destinației lor. Hubway oferă abonament anual sau lunar sau treceri de zi cu zi. Poate că orașul este pregătit pentru o mini versiune a acestei afaceri.

  1. Servicii limuzină

Ai putea oferi servicii de limuzina pentru celebrități sau oameni obişnuiţi. Ne vom concentra aici pe ” oamenii obișnuiți “, limuzina de serviciu.

Ori de câte ori cineva ţi le încredințează să le conduci, o reputație curată este importantă. Dar, în cazul limuzinei de serviciu cu caracter personal, de obicei, vei conduce un grup de oameni care nu acordă atenție locului în care te duci sau cum conduci , dar se bucură de plimbare. Conducătorul auto trebuie să de încredere , iar vehiculul trebuie să fie sigur și bine îngrijit.

Puteţi furniza toate serviciile de la programare până la conducere. Dacă doriți să vă extindeţi, trebuie doar să adăugați vehicule și drivere , și să păstraţi extinderea dvs. de marketing pentru a menține mersul afacerii.

  1. Afacere de rulote

Demararea unei mici afaceri în mișcare este relativ ușoară – ceea ce înseamnă că , de asemenea, trebuie să țină cont de faptul că veți fi probabil în competiție cu studenții de colegiu care folosesc un camion închiriat. Asul dvs. va fi că veți configura și conduce afacerea în mod profesional, oferind probabil servicii add -on, cum ar fi spațiu temporar, stocare de mişcare in-between.

Costurile de pornire includ achiziționarea unuia sau mai multor camioane într-o gamă de dimensiuni, care va găzdui tipul de mișcare pe care aveți de gând să-l faceţi.  Și, desigur , veţi avea nevoie de un loc pentru a le parca.

Vei avea nevoie de cel puțin un angajat – nu poți ridica canapeaua singur ! Și va trebui să antrenezi acel angajat pentru ambalaje , proceduri, interacțiuni cu clienții , cum să se comporte în mod corespunzător în casa unui client, etc , astfel încât reputația profesională să nu fie deteriorată.

  1. Transport medical

Transportul medical este o afacere importantă în acest domeniu. Există mai multe modalități de a concentra această afacere . Unele nu necesită mai mult decât un vehicul regulat , permis de conducere , precum și un registru de conducere solid. Ai putea să te concentrezi pe transportul de seniori la întâlnirile medicale la nivel local , sau , în cazul în care locuieşti într -o zonă care este la o oarecare distanță de un oraș, te-ai putea concentra pe transportul persoanelor pe distanțe lungi, la numiri de specialitate la spitale de clasă mondială.

Dacă aveți o licență EMT , alte acreditări medicale , sau sunteţi dispuși să vi le luaţi, aţi putea începe o afacere care contractează cu spitale pentru a conduce pacienții internați în alte unități medicale pentru tratament de specialitate. Acest lucru ar necesita, de asemenea, unele echipamente de specialitate cum ar fi livrarea de oxigen și, probabil, un vehicul care poate transporta un pacient într- un scaun cu rotile.

The post Cinci idei de afaceri în domeniul transporturilor, pe care le poţi începe acum appeared first on Business Now.

Idei de Afaceri | Adpres Media | Stiri directe… Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com