duminică 19 noiembrie 2017 8:35 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Comisia Tehnica a decis: Cristop Daum pleaca de la nationala inaintea ultimelor doua meciuri din preliminariile CM din Rusia!
Magazin Online

Comisia Tehnica a decis: Cristop Daum pleaca de la nationala inaintea ultimelor doua meciuri din preliminariile CM din Rusia!

UPDATE / „Comisia a propus incetarea raporturilor contractuale cu Daum. Fiecare dintre membrii cu drept de vot ai Comisiei Tehnice au facut intre 3-5 propuneri, le-au pus in plic si au semnat. Nu va pot da nume, dar le stiti. Nu vreau sa preiau eu nationala, nu stiu ce va decide federatia. Ruperea relatiilor cu Daum poate dura si cinci luni!”, a spus Stoichiță, la finalul ședinței care a durat de la 11.45 la 15.45.

Comisia Tehnica a FRF a votat in majoritate ca selectionerul Romaniei, Cristoph Daum, sa plece de la nationala! Doar doua voturi au fost impotriva plecarii neamtului. Astfel, neamtul va parasi carma nationalei in urmatoarele zile.

Printre numele de antrenori care urmeaza acum sa fie propusi se vor afla Dan Petrescu, Cosmin Contra sau Walter Zenga.

In preliminariile pentru Mondialul din 2018, nationala Romaniei, care si-a epuizat definitv sansele de calificare, mai are de disputat meciurile cu Kazahstan, pe 5 octombrie, si cu Danemarca, pe 8 octombrie.

Chiar inaintea sedintei, Marcel Puscas, membru fara drept de vot, a decis sa demisioneze din Comisia Tehnica a FRF.

Am intrat in sala, am urat succes, am multumit pentru colaborare si am depus hartia la Stoichita in atentia lui Razvan Burleanu. Este vorba despre incompatibilitate cu atributiile Comisiei Tehnice. Nu sunt compatibil cu felul in care functioneaza si ce atributii are. Nu e un rol de decizie, ci de sfatuire si ingradire a activitatii. Nu te intereseaza nici aspectele medicale, nici bugetul cand stabilesti un calendar competitional international. Se invoca faptul ca e treaba Comisiei bugetul? Pai, cum sa nu fie? De exemplu, propui un turneu sau meciuri nu stiu pe unde si apoi ti se transmite ca n-avem bani. Atunci de ce mai vorbim?

Se lucreaza cu teme gata impuse si cu subiecte deja stabilite, cu informari in loc de rezolvari. Astazi, de exemplu, aveam pe ordinea de zi informare in privinta activitatii departamentului tehnic si analiza ultimelor doua meciuri ale echipei nationale de seniori. Deci ne informeaza dupa ce se petrec anumite lucruri. Pai, informarea se face pe mail, ce sens are sa ne adunam inutil?! Nu cred ca se va lasa cu propuneri de selectioner si, oricum, nu se tine cont. E simplu. si atunci de ce naiba mai e nevoie de Comisia Tehnica?

Te-ai inconjurat de fosti mari fotbalisti ca sa certifice in fata lumii deciziile pe care deja le-ai luat? Ar trebui sa existe o dezbatere, «e bine, nu e bine», nu te ascunzi in spatele unor fosti mari fotbalisti. Indiferent insa catre cine va fi orientarea pentru succesorul lui Daum, sper sa nu ajungem sa facem un credit bancar pentru contractul viitorului antrenor al echipei nationale”, a declarat Puscas pentru GSP.ro.

CUM ARATA ACUM COMISIA TEHNICA FRF

Presedinte: Mihai Stoichita
Vicepresedinti: Ionut Badea, Aurel Ticleanu
Secretar general: Sandu Tabarca
Membri: Ion Geolgau, Marcel Raducanu, Dumitru Dumitriu, Miodrag Belodedici, Ion Vladoiu, Dan Apolzan, Ionel Augustin, Rodion Camataru, Dumitru Moraru, Mihai Ianovschi, Ciprian Paraschiv, Christos Papadopoulos
Membri fara drept de vot: Vlad Munteanu, Andrei Vochin, Vlad Ungureanu (secretar)

The post Comisia Tehnica a decis: Cristop Daum pleaca de la nationala inaintea ultimelor doua meciuri din preliminariile CM din Rusia! appeared first on Sport Total FM.

Sport | Sportfm.ro | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com