sâmbătă 21 octombrie 2017 7:30 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Intern / Cozi uriașe la stațiile de metrou după "marea modernizare"
Magazin Online

Cozi uriașe la stațiile de metrou după "marea modernizare"

Aglomeratie la metrou

Modernizarea stațiilor de metrou a produs haos la intrarea în subteran. Accesul a devenit o problemă pentru călători, în condițiile în care turnicheții funcționează foarte lent și se creează cozi de zeci de persoane.


Cozi interminabile de zeci, chiar sute de persoane s-au format la stația de metrou Pipera ca să intre în subteran, după ce Metrorex a modernizat instalaţiile de control acces.

Aparatele cu sistem invers de taxare sunt problema. Turnicheții noi se deschid mult mai greu decât cei vechi, spun telespectatori Realitatea TV. În plus, mulți călători introduc cartela de acces așa cum erau obișnuiți, însă Metrorex a făcut modificări și călătorii trebuie să introducă cartela invers față de cum este inscripționat.

“Statia de metrou Pipera, marti 18 iulie 2017, dupa “marea modernizare”. Este inaccetabil ca sute de oameni sa stea la coada la intrarea in metrou. Noile mijloace de acces la metrou au timp de asteptare triplu!”, ne-a scris Gabriela Sacagiu pe adresa Martor Ocular.

Staţia de metrou Pipera a fost închisă circulaţiei timp de două zile, sâmbătă şi duminică, timp în care au fost făcute eforturi pentru ca lucrările de modernizare a instalaţiilor de control acces să fie finalizate mai repede decât a fost preconizat în ultimul calendar înaintat de către constructor. În perioada 15 – 17 iulie, trenurile de metrou au circulat cu călători doar până la/de la staţia Aurel Vlaicu.

Mai urmează și alte stații care vor fi închise pentru modernizare. Astfel, în staţia Aurel Vlaicu, lucrările vor avea loc în perioada 29 iulie – 1 august, în Constantin Brâncoveanu 22 – 25 iulie, în Tineretului şi Apărătorii Patriei 2 – 5 septembrie, în Dimitrie Leonida şi Costin Georgian 9 – 12 septembrie, în Pantelimon şi Berceni 16 – 19 septembrie.

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

Intern | MondoNews | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com