duminică 19 noiembrie 2017 3:26 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / LifeStyle / Sanatate / Cum putem scapa de mancarimea urechilor?
Magazin Online

Cum putem scapa de mancarimea urechilor?

Senzaţia de mâncărime poate fi o condiţie foarte enervanta, şi există multe motive diferite ce declanseaza mâncărimea chiar din interiorul canalul urechii. Unele persoane au pielea mai sensibilă decât altele. De asemenea, unele iritatii şi infecţii pot provoca mancarimi cronice în urechi.

Adesea, aceasta mancarime poate fi. Urechile sunt organe foarte sensibile şi pot fi deteriorate cu ușurință dacă încercaţi să zgariati în interior cu un obiect străin.

În cele mai multe cazuri, este sa calmati mâncărime urechilor folosind remedii naturale în condiţii de siguranţă. Este de asemenea important să ştiti care sunt cauzele de mâncărime pentru că atunci puteti preveni senzaţia de mâncărime urechi în curs de dezvoltare în viitor. Însă dacă nu se poate vindeca  mâncărimea, va trebui să va consulte cu medicul dumneavoastră despre asta.

Cauzele mâncărimii urechilor

Inflamaţia

Una dintre principalele cauze ale senzaţia de mâncărime este o inflamatie a canalului urechii extern numite otitis externa. Dr. Tim Kenny spune că inflamaţia canalului urechii pot fi cauzate de infectii, alergii sau alte motive.

Infectii ale urechii

Infectiile urechii sunt un motiv foarte frecvent, uneori,cand avem o mancarime in canalul urechii. Dr. Robert Sander a scris în că umiditate excesivă poate provoca mâncărimea urechii. Acest lucru se datorează faptului că prea multă umiditate poate duce la infectii.

Acest lucru foarte frecvent afectează înotători care obţin mâncărimea urechii deoarece apa pătrunde în canalul urechii si poate provoca iritaţii şi infecţii. Infecţiile, de asemenea, pot fi cauzate de curatare urechi în mod greşit.

Infecţii fungice

Deşi nu la fel de comune ca infectiile bacteriene la nivelul urechii, infecţii fungice pot provoca mancarimi cronice în canalul urechii. Jurnalul mediteranean de Hematologie şi boli infecţioase rapoarte că ciupercile cauzează aproximativ 10 % din toate cazurile de senzaţia de mâncărime ale urechilor.

Psoriazis si dermatite

Un alt motiv pentru care puteţi experimenta mancarimea in canalul urechii este din cauza dermatită atopică (eczeme) sau psoriazisului. Ambele conditii pot afecta orice zona a corpului, inclusiv canalul urechii.

Dr. Bradley W Kesser spune că inflamaţia cauzata de dermatita provoacă mâncărime în ureche şi poate duce la infecţie în cazul în care stângerarea apare .

Alergii

Alergiile sunt un motiv foarte comun pentru o senzaţia de mâncărime, şi poate fi dificil de a obţine un remediu excepţia cazului în care aveţi de eliminat alergeni.

Remedii:

Uleiul cald

Uleiiul cald este unul dintre cele mai bune metode pentru a calma o mancarime şi poate ajuta pentru a elimina excesul de cerumen.

Una dintre cele mai simple moduri de a face acest lucru este de a folosi ulei de măsline pentru a te scuti de mâncărimea urechii. Cu ajutorul unei pipete adaugati cateva picaturi de ulei cald in canalul urechii.

Apă şi oţet

O soluţie de apă şi oţet poate fi de ajutor pentru a preveni senzaţia de mâncărime urechile. Dr. William H. Blahd  recomandă un remediu natural pentru a trata senzaţia de mâncărime urechile. Se amestecă o parte alb oţet cu o parte apă. Asiguraţi-vă că soluţia este de la temperatura corpului. Folosind o seringa de bec, se clăteşte uşor urechea.

Compresa calda

Dr. Blahd recomandă, de asemenea, folosirea unei comprese calde pentru a scapa de senzaţia de mâncărime a urechilor. Se pune compresa calda peste ureche timp de 10 minute pentru a trata  senzaţia de mâncărime.

Peroxid de hidrogen

Dr. Robert Sander,a menţionat că peroxidul de hidrogen poate fi folosit pentru a se înmuia ceara din ureche. In unele cazuri peroxidul de hidrogen, de asemenea,poate trata o infectie a urechii. Pune două picături de peroxid de hidrogen 3 % în dumneavoastră canalul urechii. Aşteptaţi câteva minute. Înclina capul !

Articolul Cum putem scapa de mancarimea urechilor? apare prima dată în Andrei Turcu.

Sanatate | Adpres Media | Stiri directe… Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com