duminică 19 noiembrie 2017 3:26 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / LifeStyle / Sanatate / Cum sa gestionam alergiile celor mici din familie?
Magazin Online

Cum sa gestionam alergiile celor mici din familie?

Alergiile alimentare şi sensibilităţile la copii sunt în creştere, dar vestea buna este, există o mulţimede lucruri pe care le puteţi face pentru a ajuta la prevenirea şi gestionarea acestor alergii

Studii recente arată că alergiile alimentare şi sensibilităţile apar la aproximativ 1 din 20 de copii, cu internări pentru reacţii alergice severe (anafilaxie). În timp ce multe alergii alimentare la copii nu sunt severe, şi pot fi depăşite cu timpul, unele sunt mai puţin susceptibile de a fi depăşite şi pot sfârşi prin a fi alergii pe tot parcursul vieţii,la  arahide, nuci de copac, alergii la seminţe şi fructe de mare.

Alergiile apar atunci cand organismul reactioneaza la un alergen sau se  ‘declanseaza’ care este de obicei inofensiv pentru majoritatea oamenilor. În jur de o persoană din patru este alergic la ceva şi aproximativ jumătate din toate persoanelor care suferă de alergie sunt copii. Simptomele variaza de l gamă de alergie uşoară până la una severă. Cel mai sever tip de reacţie alergică este anafilaxie, care poate fi fatală dacă nu este solicitată asistenţă medicală promptă. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, tratamente eficiente sunt disponibile pentru a gestiona sau trata simptomele alergiei.

Simptomele comune că copilul dumneavoastră poate avea o alergie includ strănut, curgerea nasului, ochii rosii, apoase, mâncărime, respiraţie şuierătoare, tuse şi probleme de respiraţie, dureri de cap, erupţii cutanate si dureri de burtica, vărsături şi diaree. Alergiile alimentare în special sunt adesea asociate cu urticarie sau o umflătură în jurul gurii, care se întâmplă de obicei în termen de 30 de minute de la ingerarea unui produs alimentar  la care copilul este alergic.

Dacă sunteţi îngrijorat că copilul dumneavoastră poate avea o alergie,mergeti la medicul dumneavoastra. Depistarea comuna a  alergiilor alimentare include teste de alergie de înţepare a pielii folosind extracte alimentare sau teste de sânge. Anumite alimente pot fi, de asemenea, eliminate din regimul alimentar pentru a confirma o alergie.

Cum putem evita sau gestiona alergiile?

Ia Probioticele – în mod regulat din timpul sarcinei, dacă este posibil. Iaurtul, chefirul sau suplimentele sunt perfecte

Se asigura consumul de Omega 3 şi de vitamina D – Omega-3 se găseste în peştele gras cum ar fi somonul sălbatic, sardine şi macrou, precum şi in carne de vită, semintele de in şi nuci. Peşte gras, ulei de ficat de cod şi ouăle sunt toate surse bune de vitamina D – să nu mai vorbim un pic de soare!

Evita alimentele prelucrate şi dulci – acest lucru este important mai ales cele care conţin conservanţi 280-282, și sulfiți, care pot, de asemenea, da naştere  şi agrava alergiile. Încercaţi să evitaţi alimentele ambalate şi scopul de a urma o dieta alimentara cât mai sanatoasa.

Mănâncă o gamă largă de alimente – introducerea varietatii in dieta ta este buna pentru toată lumea din familie şi ţine lucrurile interesante! Şi dacă la prima incercare nu reusesti, încercaţi şi încercaţi din nou. Aceasta poate dura până la 16 ori pentru un copil pana accepta un gust nou.

Articolul Cum sa gestionam alergiile celor mici din familie? apare prima dată în Andrei Turcu.

Sanatate | Adpres Media | Stiri directe… Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com