luni 23 octombrie 2017 5:06 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / LifeStyle / Buzz / Dacă faci ASTA dimineaţa, îţi va merge RĂU toată ziua
Magazin Online

Dacă faci ASTA dimineaţa, îţi va merge RĂU toată ziua

Dincolo de expresia potrivit căreia vei avea o dispoziţie negativă pe tot parcursul zilei dacă te-ai trezit cu faţa la cearşaf, cercetătorii au scos la iveală că felul în care te dai jos din pat influenţează capacitatea individului de a se dezmetici rapid şi de a începe o nouă zi cu zâmbetul pe buze.

Mai bine de jumătate (57%) dintre participanţii la un studiu recent sunt de părere că este posibil să te dai jos din pat pe partea greşită, iar unul din zece indivizi a încercat cel puţin o dată să afle dacă o modificare a ritualului de dimineaţă are ca rezultat o schimbare de dispoziţie.

Cei care se dau jos din pat pe partea stângă au raportat că dispoziţia începe să li se îmbunătăţească în jurul orei 9.07 am, în timp ce indivizii care aleg să se dea jos pe partea dreaptă a patului reuşesc să schiţeze un zâmbet abia pe la ora 9.22, conform rezultatelor studiului realizat cu ajutorul a 2.000 de subiecţi.

În plus, rezultatele au arătat că pentru a se dezmetici, cei cu o preferinţă pentru partea dreaptă au nevoie de mai mult timp. Astfel, aceştia se simt capabili pentru a-şi începe activitatea abia în jurul orei 9.32 am, spre deosebire de cei care se dau jos din pat pe partea stângă, care la ora 9.26 am sunt deja activi.

Conform rezultatelor cercetării, morocănoşii sunt, de regulă, cei care se dau jos din pat pe partea dreaptă, întrucât 77% dintre participanţii la studiu au confirmat acest aspect. Deloc surprinzător este şi faptul că dintre cei care aleg partea dreptă pentru a se da jos din pat, 25% au avut mici conflicte cu şefii sau colegii din cauza atitudinii pe care au afişat-o când au ajuns la birou.

sursa:feminis.ro

Buzz | Jurnalmm.ro | Stiri directe… Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com