duminică 22 octombrie 2017 12:03 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Dan Nistor, despre plecarea de la Dinamo: „Nu am fost indepartat de Contra. Stiu exact cine sunt cei care au facut asta”
Magazin Online

Dan Nistor, despre plecarea de la Dinamo: „Nu am fost indepartat de Contra. Stiu exact cine sunt cei care au facut asta”

Dan Nistor, transferat de la Dinamo la CFR Cluj in aceasta vara, a vorbit in premiera despre plecarea din Stefan cel Mare si a dezvaluit ca nu antrenorul Cosmin Contra a fost cel care a dorit ca fotbalistul sa plece.

Fostul „caine” stie exact cine l-a indepartat de la echipa, dar nu doreste sa dea nume si este constient ca a facut pasul catre mai bine odata cu plecarea la CFR Cluj, liderul campionatului.

„Nu am fost indepartat de Contra. Stiu exact cine sunt cei care au facut asta, dar am sa tin pentru mine. Alti oameni din club au vrut sa fie asa. Cu Cosmin Contra am o relatie foarte buna, am mai vorbit cu dansul si dupa ce am plecat de la Dinamo. Dar stiu sigur cine m-a facut sa plec! Au spus ca eu am fost <<buba neagra>> a vestiarului, ca stricam atmosfera, dar nu e nimic adevarat.

Chiar daca n-am fost dinamovist de mic, m-a durut. Meciul cu Dinamo din noiembrie va fi unul special pentru mine. Am sa dau pentru CFR tot ce am mai bun, dar daca voi marca, nu ma voi bucura. Eu am spus din start ca este un pas inainte, iar clasamentul arata clar asta”, a declarat Dan Nistor pentru gsp.ro.

The post Dan Nistor, despre plecarea de la Dinamo: „Nu am fost indepartat de Contra. Stiu exact cine sunt cei care au facut asta” appeared first on Sport Total FM.

Sport | SportFM | Ponturi pe mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com