duminică 19 noiembrie 2017 12:30 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Top Secret / DECIZIE BOMBĂ a magistraţilor | Beneficiarul documentelor SRI furate din DNA era Liviu Dragnea
Magazin Online

DECIZIE BOMBĂ a magistraţilor | Beneficiarul documentelor SRI furate din DNA era Liviu Dragnea

Declaraţia dată de liderul PSD, Liviu Dragnea, la Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul în care fostul secretar de stat din Ministerul Transporturilor Valentin Răducu Preda a fost judecat pentru divulgarea secretului care periclitează securitatea naţională,  viza o notă SRI despre firma Tel Drum care fusese fotografiată în DNA de un poliţist corupt, scrie b1.ro

Valentin Răducu Preda (PSD)  voia să pună „cât mai repede“ la dispoziţia lui Liviu Dragnea documentele clasificate emise de SRI care priveau societatea Tel Drum. Aceasta este concluzia magistraţilor de la Curtea de Apel. Documentul constă într-un secret de stat emis de SRI şi înregistrat în ianuarie 2013.

„În partea introductivă a notei se face referire la Tel Drum SA, entitate apropiată martorului Dragnea Liviu Nicolae, beneficiar de avantaje financiare, urmare a unor activităţi frauduloase”, se arată în rechizitoriul DNA.

Preda a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru divulgarea secretului care periclitează securitatea naţională, trafic de influenţă şi complicitate la folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii. Sentinţa a fost dată de Curtea de Apel Bucureşti şi a fost contestată la Curtea Supremă. Zilele trecute, magistraţii Curţii de Apel au motivat sentinţa pronunţată pe 22 mai anul acesta.

Top Secret | Nasul.tv | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com