duminică 19 noiembrie 2017 3:30 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / LifeStyle / Sanatate / Dieta cu castraveţi a fost votata dieta anului 2017
Magazin Online

Dieta cu castraveţi a fost votata dieta anului 2017

Dieta cu castraveţi este una dintre cele mai sănătoase şi sigure diete. Bazată pe un consum ridicat de castraveţi, dar şi posibilitatea alternării cu alte mâncăruri scăzute în calorii şi grăsimi, dieta cu castraveţi este una dintre cele mai eficiente cure de slabit.

Dieta cu castraveţi

Vitaminele şi mineralele din castraveţi ajută atât la eliminarea toxinelor din organism, cât şi la scăderea în greutate, datorită conţinutului ridicat de apă din componenţa acestuia. Dieta cu castraveţi este una dintre cele mai populare, deoarece multe persoane consumă această legumă „minune”.

Pe durata dietei cu castraveţi, senzaţia de foame este practic inexistentă, datorită posibilităţii de a mai consuma şi altceva în afară de castraveţi.

De ce trebuie sa urmam dieta cu castraveţi?

Această legumă verde este una dintre cele mai sănătoase, iar specialiştii o recomandă cu încredere atât în diete, cât şi în alimentaţia noastră zilnică. Gratie conţinutului ridicat de apă şi a numărului mic de calorii, castravetele poate fi consumat în diverse moduri şi la orice moment al zilei.

Dimineaţa se poate consuma cu lejeritate un bol de fructe alături de câteva felii de castraveţi, fie împreună sau separat, în funcţie de preferinţele culinare.

După amiază, se recomandă să se consume câteva felii de castraveţi înainte de prânzul propriu-zis, acesta putând fi considerat şi un mic truc (provoacă saţietate, aşadar veţi consuma mai puţin din celelalte alimente). Pe lângă feliile de castraveţi, puteţi consuma o porţie de carne de vită la grătar, fără alte sosuri, eventual cu o salata de castraveţi sau salată de laptuci.

Seara, o salată de castraveţi alături de o porţie de peşte la grătar este combinaţia ideală. Ce poate fi mai minunat pentru organism decât o cantitate dublă de fosfor?

Aveţi grijă să nu trişaţi în ceea ce priveşte micile gustări. Un consum ridicat de calorii, grăsimi şi carbohidraţi în aceste intervaluri poate fi un eşec în pierderea kilogramelor. Sucurile acidulate și dulciurile sunt de evitat, iar ca o alternativă putem consuma fructe, legume sau batoane de cereale fără gluten şi îndulcitori.

Nu se recomandă un consum ridicat şi bazat doar pe castraveţi, deoarece dieta cu castraveţi nu este bazată pe aşa ceva, aşa că riscaţi să pierdeţi multe kilograme deodată, după care, atunci când veţi renunţa la dietă, le veţi pune la loc (efectul yo-yo)…

În urma dietei cu castraveţi şi alternarea cu un regim alimentar sănătos, veţi obţine rezultate vizibile, nu veţi brusca buna funcţionare a organismului, astfel încât să nu apară efectul yo-yo şi vă puteţi elimina toate toxinele acumulate într-o anumită perioadă.

The post Dieta cu castraveţi a fost votata dieta anului 2017 appeared first on Yve.

Sanatate | yve.ro | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com