duminică 19 noiembrie 2017 10:30 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Intern / Directorul francez al unei companii, înjunghiat la Piteşti. Principalul suspect este chiar soţia
Magazin Online

Directorul francez al unei companii, înjunghiat la Piteşti. Principalul suspect este chiar soţia

Potrivit anchetatorilor, directorul firmei Leoni, Luc Nenon, se afla, vineri după-amiază, acasă, într-o locuinţă închiriată la ieşirea din Piteşti spre Slatina, iar la un moment dat acesta a mers pe jos la o spălătorie situată la circa 200 de metri de casă, sângerând.

“Vorbea la telefon. Am văzut că sângerează la umăr. I-am dat cămaşa jos şi l-am pansat până a venit Salvarea. A spus (soţia mea – n.r.)”, a declarat un bărbat de la spălătorie care l-a ajutat pe director. Angajaţii spălătoriei au chemat Ambulanţa, iar un echipaj de terapie intensivă mobilă l-a stabilizat pe bărbat şi l-a dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piteşti. Bărbatul are o rană adâncă în zona omoplatului drept.

“Mai multe echipaje ale IPJ Argeş au ajuns pe Calea Craiovei din Piteşti, acolo unde s-a primit o solicitare pentru un bărbat înjunghiat. A fost solicită o ambulanţă care l-a transportat pe bărbat la spital. Se fac cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir.

Surse din cadrul anchetei au declarat că principalul suspect în acest caz este soţia lui Luc Nenon care, deşi le-a spus anchetatorilor că este beată, a fost dusă la audieri. Conform aceloraşi surse, a fost cerut sprijinul Ambasadei Franţei pentru asigurarea unui elicopter care să-l transporte pe Luc Nenon la un spital din Capitală. Leoni este unul dintre cei mai mari furnizori de produse pentru compania Dacia.

Articole recomandate


Preluare realitatea.net

Intern | Adpres Media – Fara Cenzura | Stiri directe… Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com