vineri 17 noiembrie 2017 6:36 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / International / Donald Trump, despre sancţiunile impuse Coreei de Nord: "Nimic faţă de ce trebuia să se întâmple…"
Magazin Online

Donald Trump, despre sancţiunile impuse Coreei de Nord: "Nimic faţă de ce trebuia să se întâmple…"

Noile sancțiuni adoptate de ONU împotriva Coreei de Nord sunt “nimic față de ceea ce trebuie să se întâmple până la urmă”, a apreciat marți președintele Statelor Unite, Donald Trump, citat de Reuters. 


“Credem că este doar un alt pas foarte mic, nu mare lucru. Nu știu dacă are vreun impact, dar desigur că a fost frumos să obținem un vot cu 15 la zero”, a declarat Trump presei despre decizia de luni Consiliului de Securitate. El a precizat că a discutat subiectul cu secretarul de stat american, Rex Tillerson.

Forul conducător al Organizației Națiunilor Unite a aprobat în unanimitate o rezoluție propusă de SUA după testul nuclear nord-coreean din 3 septembrie. Washingtonul a renunțat la o versiune inițială mai dură a documentului pentru a-și asigura sprijinul Chinei și Rusiei, membri permanenți ai Consiliului de Securitate, cu drept de veto. Secretarul trezoreriei SUA, Steve Mnuchin, afirmase marți, înainte de declarațiile președintelui Trump, că dacă Beijingul nu aplică noile măsuri împotriva Phenianului, “vom impune (Chinei — n. red.) alte sancțiuni și îi vom interzice accesarea sistemului american și internațional al dolarului”, scrie Agerpres.

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

Extern | MondoNews | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com