sâmbătă 21 octombrie 2017 7:24 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / International / DW: Rusia a livrat Coreei de Nord componente pentru rachetele balistice
Magazin Online

DW: Rusia a livrat Coreei de Nord componente pentru rachetele balistice

Componentele pentru rachetele balistice lansate în ultima perioadă de Coreea de Nord au fost produse în Federația Rusă și apoi livrate în Republica Populară Democrată Coreeană.


Declarațiile au fost făcute de inginerul constructor de rachete din Germania, Robert Schmucker, într-un interviu pentru Deutsche Welle, potrivit Deschide.md.

Schmucker a lucrat anterior la motorul navei spațiale „Space Shuttle”, iar acum este profesor la Universitatea Tehnică din Munchen.

Concluziile inginerului german sunt confirmate de serviciile de informații sud-coreene, care au menţionat originea rusă a componentelor pentru rachetele nord-coreene.

Schmucker a mai spus că rachetele nord-coreene anterioare erau bazate pe modelele sovietice de tip „SCUD”, „NodOn” și „Tocika”.

„Noile rachete, lansarea cărora a avut loc în ultimele 12-14 luni, sunt bazate pe o tehnologie diferită, care nu are nimic în comun cu rachetele «SCUD» și restul. Ei s-au văzut nevoiţi să creeze această tehnologie din nimic. Dar și aici vedem că motoarele folosite în aceste rachete au venit, cu siguranţă, din Rusia”, a declarat expertul german.

Potrivit unui raport raport confidențial redactat în iulie de Defence Intelligence Agency (DIA) – agenția de informații militare a Statelor Unite –, Coreea de Nord a reușit să miniaturizeze o încărcătură nucleară atât, încât să poată fi montată pe o rachetă intercontinentală, a dezvăluit la 8 august cotidianul Washington Post, într-un articol menționat de presa din întreaga lume.

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

Extern | MondoNews | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com