sâmbătă 18 noiembrie 2017 7:32 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / EXCLUSIV / Daniel Isaila: ”Un fost fotbalist care este antrenor de la copii si juniori spune ca nu se poate uita la fotbalul romanesc. Nu va puteti uita, dar este si vina voastra!”
Magazin Online

EXCLUSIV / Daniel Isaila: ”Un fost fotbalist care este antrenor de la copii si juniori spune ca nu se poate uita la fotbalul romanesc. Nu va puteti uita, dar este si vina voastra!”

daniel-isaila1 (1)La o zi dupa victoria Romaniei, cu 4-0 in fata Luxemburgului, in preliminariile Campionatului European Under 21, fostul antrenor secund al echipei nationale mari, Daniel Isaila, a spus, in emisiunea ”Liga de weekend”, de la Sport Total FM, ca se simte faptul ca tinerii jucatori au acum mai multe meciuri in picioare, dupa ce cluburile au fost obligate sa foloeasca cel putin un jucator cu varsta sub 21 de ani. Pe de alta parte, Isaila s-a aratat deranjat si de declaratia unui antrenor din generatia veche, care acum lucreaza cu juniorii, intrucat respectivul a zis ca nu poate urmari pana la capat meciurile din campionatele interne.

Echipa Under 21 e in crestere, jucatorii au facut un joc foarte bun. Chiar daca au intalnit un adversar mai slab cotat, s-a dovedit ca nu mai sunt echipe mici si atunci cand nu respecti adversarul ai probleme. Cu atat mai mare este meritul jucatorilor si ai staff-ului ca au castigat fara emotii.

Echipa Danemarcei este la un alt nivel, dar sa speram ca baiestii se vor autodepasi. Nimic nu este imposibil in fotbal. Atunci cand dai totul din tine, este posibil sa scoti rezultate bune.

Se vede ca, datorita acestei reguli sub 21 de ani, foarte multi copii au meciuri in picioare.

Sunt importante si rezultatele la copii si juniori, dar mai important este ca ei sa creasca si sa fie educati pentru inalta performanta. De la echipa Under 21 sunt jucatori care au facut pasul la prima echipa, Steliano Filip, Rotariu, Razvan Marin. Ieri mi-au placut Bumba, Ionita, s-a vazut ca joaca foarte mult, iar Sumi i-a dat incredere. Mi-a placut si Puscas, dar din pacate s-a accidentat.

Am ramas foarte suparat ca, din generatia veche, un fost fotbalist care este antrenor de la copii si juniori spune ca nu se poate uita la fotbalul romanesc. Nu va puteti uita, dragii mei, dar este si vina voastra, pentru ca voi ati crescut aceste generatii si voi le-ati educat. Sunt oamenii din fotbal, care au jucat fotbal, vin din fenomen si stiu greutatile, stiu cum vin copiii la nivel de juniori, stiu cum fac pasul la seniori, stiu problemele”, a declarat Isaila la Sport Total FM.

The post EXCLUSIV / Daniel Isaila: ”Un fost fotbalist care este antrenor de la copii si juniori spune ca nu se poate uita la fotbalul romanesc. Nu va puteti uita, dar este si vina voastra!” appeared first on Sport Total FM.

Sport | Sportfm.ro | Stiri directe… Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com