duminică 19 noiembrie 2017 10:41 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / EXCLUSIV / Madalin Ciuca: ”Din salarii neplatite, cred ca am pierdut la fel de multi bani cat am si castigat.”
Magazin Online

EXCLUSIV / Madalin Ciuca: ”Din salarii neplatite, cred ca am pierdut la fel de multi bani cat am si castigat.”

madalin-ciucaIn prezent la CSMS Iasi, Madalin Ciuca a avut mari in momentul in care a ramas blocat la Universitatea Craiova, desi clubul disparuse. Jucatorul de 33 de ani se bucura ca Legea insolventei a fost in sfarsit modificata, insa a spus, la Sport Total FM, in emisiunea ”Fluier Final”, ca, din cauza salariilor neplatite, a pierdut o suma de bani la fel de mare ca si cea castigata.

Ma incearca un sentiment placut, gandindu-ma la ceea ce am patit eu si ceilalti jucatori de la Craiova. Este un lucru extraordinar pentru fotbalul romanesc. Sunt din ce in ce mai multe cluburi care intra in insolventa, iar jucatorii deveneau sclavi. Eu am avut o inactivitate de cinci luni. Au fost oferte, dar totul s-a oprit. In momentul acela, nu stiam ce sa mai facem. Am ajuns si la Comitetul Executiv pentru a se gasi o solutie, dar toti ridicau din umeri, nu puteau face nimic, pentru ca dosarul se susenda la CNSL.

Nu este posibil sa se intample ceea ce s-a intamplat in cazul nostru si al altor jucatori aflati la cluburi in insolventa, neplatiti de mult timp. Erau jucatori neplatiti de 7-8 luni care nu puteau face nimic. Daca incercai sa protestezi, tot tu suportai consecintele.

Ma bucur mult. Am inteles ca trebuie sa fie promulgata legea de presedinte.

La un moment dat, dupa ce echipa a intrat in faliment, printr-un acord intre noi si judecatorul sindic, am reusit sa jucam sase luni si, dupa aceste sase luni, eu am avut noroc ca s-a platit o suma de bani si am reusit sa plec. Dar ceilalti au fost nevoiti, dupa cele sase luni, sa ramana acolo.

Din salarii neplatite, cred ca am pierdut la fel de multi bani cat am si castigat. Am pierdut o suma importanta atunci cand a fost dezafiliata Universitatea Craiova”, a declarat Madalin Ciuca, la Sport Total FM.

The post EXCLUSIV / Madalin Ciuca: ”Din salarii neplatite, cred ca am pierdut la fel de multi bani cat am si castigat.” appeared first on Sport Total FM.

Articol oferit si publicat in Sport de sportfm.ro pentru adpres.net

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com