joi 19 octombrie 2017 3:00 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / LifeStyle / Sanatate / Exerciții pentru fese
Magazin Online

Exerciții pentru fese

Zona inferioară a corpului este considerată una dintre cele mai sensibile în ceea ce priveşte variaţiile de greutate, mai ales pentru persoanele sedentare. De fapt, încă de la pubertate, hormonii feminini favorizează constituirea rezervelor adipoase la nivelul coapselor şi feselor.

Exerciții pentru fese

Dacă depunerile de grăsime apar pe fondul unor tulburări circulatorii, ţesutul se îngroaşă şi astfel apare celulita. Cu puţină perseverenţă, exerciţiile pe care vi le prezentăm vă vor ajuta să vă redobândiţi supleţea picioarelor. Primele rezultate se vor vedea după șase săptămâni. Dar, pentru a vă păstra în formă, e bine să le efectuaţi un timp cât mai îndelungat.

1. Aveți fesele moi și ușor căzute

Poziţia de început. În genunchi, cu spatele perfect drept şi capul în prelungirea coloanei vertebrale, aşezaţi antebraţele pe podea, cu coatele la nivelul umerilor.

Mişcarea. Îndreptând un picior, ridicaţi-l, ţinându-l foarte bine întins. Aveţi grijă ca genunchiul piciorului ridicat să depăşească linia feselor, pentru ca muşchii acestora să se contracte la maximum. Nu ridicaţi foarte mult piciorul, pentru a nu vă arcui coloana.

Alternaţi piciorul. Executaţi două serii a câte 30 de mişcări fiecare.

Frecvenţa efectuării exerciţiului: de trei ori pe săptămână. Evitaţi practicarea unor sporturi care exercită presiune asupra muşchilor fesieri, cum ar fi canotajul sau echitaţia.

2. Aveți fese prea bombate

Poziţia de început. În genunchi, cu bustul înclinat în partea dreaptă, sprijiniţi-vă cu palma dreaptă pe podea, iar mâna stângă poziţionaţi-o pe şoldul stâng. Ridicaţi gamba stângă până la nivelul feselor, având grijă să păstrați genunchiul îndoit.

Mişcarea. Duceţi genunchiul stâng la piept, inspirând, apoi reveniţi în poziţia de început şi expiraţi. Repetaţi de 30 de ori pentru fiecare picior.

Frecvența efectuării exercițiului: o zi da, una nu. Evitaţi să aveţi ca unică activitate sportivă mersul pe jos, căci această mişcare solicită în profunzime muşchii fesieri, pe care îi dezvoltă însă nu produce subţierea ţesutului adipos aflat la periferie…

The post Exerciții pentru fese appeared first on Yve.

Sanatate | yve.ro | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com