marți 17 octombrie 2017 11:44 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Intern / Felicitări Sf. Ion. Cele mai frumoase felicitări pentru Ioana, Ionuţ, Ion, Ionela şi Ioan
Magazin Online

Felicitări Sf. Ion. Cele mai frumoase felicitări pentru Ioana, Ionuţ, Ion, Ionela şi Ioan

Felicitări Sf. Ion. Cele mai frumoase felicitări pentru Ioana, Ionuţ, Ion, Ionela şi Ioan

Felicitări Sf. Ion. Cele mai frumoase felicitări pentru Ioana, Ionuţ, Ion, Ionela şi Ioan


SF. ION 2017. Mesaje La mulţi ani.MESAJE SFÂNTUL ION. Un mesaj de Sfântul Ion este o atenţie de care se vor bucura mulţi dintre cei aproape două milioane de români care îşi serbează, mâine, ziua numelui.

– De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Ioane!  

<img title="(w500)

SF. ION” src=”http://media.realitatea.net/multimedia/image/201701/w500/felicitari-sf-ion-la-multi-ani-1_63981700.jpg” alt=”(w500)

SF. ION” width=”500″ height=”374″/>

SF. ION 2017 mesaje La mulţi ani.– E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. La Multi Ani, Ioane!

<img title="(w500)

SF. ION” src=”http://media.realitatea.net/multimedia/image/201701/w500/felicitari-sf-ion-la-multi-ani-3_12261600.jpg” alt=”(w500)

SF. ION” width=”500″ height=”280″/>

Îl sărbătorim pe Sfantul Ion şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu blând, bun şi drăguţ cu toţi cei din jurul tau. Eşti un prieten de nădejde şi un adevărat om. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos cu cei din jurul tău.

SF. ION 2017 mesaje La mulţi ani. Fie ca Sfântul Ion să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La multi ani!

– Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ion cât mai frumoasă! 

* La multi ani, Ioane, să ai un an plin de reuşite şi pentru că eşti căsătorit, te rog fereşte-te de ispite!

* Deşi azi, de Sfântul Ion, ai primit multe mesaje cu urări care mai de care, tot al meu e cel mai tare, pentru că în această lume gri eşti singura pată de culoare, în această iarnă grea eşti singura rază de soare, pe câmpia vieţii mele esti cea mai frumoasă floare.

<img title="(w500)

SF. ION” src=”http://media.realitatea.net/multimedia/image/201701/w500/felicitari-sf-ion-la-multi-ani-7_95405400.jpg” alt=”(w500)

SF. ION” width=”500″ height=”291″/>

SF. ION 2017 mesaje La mulţi ani. * Draga Ioane, sper că mesajul meu călduros să ajungă, deşi afară este un ger de crapă pietrele. Îţi urez tot binele din lume şi tot ce a fost rău să ştergem cu buretele.

* E Sfântul Ion, au trecut sărbătorile şi am uitat de sarmale, la mulţi ani Ioan şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale

– La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele! Sanatate si numai bucurii! 

SF. ION 2017 mesaje La mulţi ani. – O prietenie sincera, inseamna intotdeauna o legatura intre oamenii cu aceleasi principii, aceleasi idealuri, aceleasi bucurii, aceleasi lacrimi. O prietenie sincera este o binecuvantare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sincera, ca un talisman aducator de noroc.

<img title="(w500)

SF. ION” src=”http://media.realitatea.net/multimedia/image/201701/w500/felicitari-sf-ion-la-multi-ani_40742100.jpg” alt=”(w500)

SF. ION” width=”500″ height=”412″/>

– Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca!

– Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

SF. ION 2017 mesaje La mulţi ani. – Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie! La Multi Ani!

<img title="(w500)

SF. ION” src=”http://media.realitatea.net/multimedia/image/201701/w500/felicitari-sf-ion-la-multi-ani-8_18030600.jpg” alt=”(w500)

SF. ION” width=”500″ height=”375″/>

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

Intern | Adpres Media – Fara Cenzura | Stiri directe… Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com