sâmbătă 18 noiembrie 2017 11:09 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Stiinta / Auto / Ford a prezentat noul model EcoSport ce va fi produs la Craiova
Magazin Online

Ford a prezentat noul model EcoSport ce va fi produs la Craiova

Este un SUV subcompact, ca și generația anterioară, adică o mașină mică, din clasa foarte căutată acum în Europa. Producția de B-Max a încetat la Craiova, iar în curând începe cea a acestui model EcoSport, care va fi pus la vânzare spre final de an.

Spre deosebire de vechiul EcoSport, cel nou arată mai forțos în față, asemănător cu modelul mai mare Kuga. În spate, mașina are un haion foarte drept (un avantaj pentru portbagaj) și un aspect nu foarte diferit de modelul anterior.Dotările sunt completate de apariția tracțiunii integrale, ecran tactil de 8 inchi cu SYNC 3, cruise control ajustabil, cameră marșarier, senzori de ploaie, cruise control adaptiv, volan încălzit șamd. Gama este completată de o ediție ST-Line cu aspect mai sportiv. Mai multe motoare pe benzină și diesel sunt disponibile.

Am condus primul EcoSport și mi s-a părut că în interior s-au făcut prea multe compromisuri pentru a-i reduce prețul. Acum, că SUV-ul intră puternic pe piața europeană, cei de la Ford au schimbat și îmbunătățit interiorul, dându-i un aspect plăcut, materiale mai bune, scaune cu un design nou și dotări mai bune.

Primul EcoSport s-a vândut în 140.000 de unități în Europa, cu o creștere mare de la an la an. Cum noua mașină se va fabrica la Craiova, este foarte posibil ca asta să asigure nu doar funcționarea uzinei, ci și dezvoltarea ei ulterioară. Dacă le-ar face statul și niște drumuri ca să le scoată din țară…

Iată comparații între nou și vechi:
Ți-a plăcut articolul? Arată-l și altora, cu un singur click poți da share pe Facebook.

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com