duminică 22 octombrie 2017 1:58 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Fost mijlocas al Barcelonei timp de 4 ani, arestat pentru participare la lupte de cocosi! In 2006, a eliminat-o pe Steaua cu Middlesbourgh
Magazin Online

Fost mijlocas al Barcelonei timp de 4 ani, arestat pentru participare la lupte de cocosi! In 2006, a eliminat-o pe Steaua cu Middlesbourgh

Fostul jucator brazilian al Barcelonei in perioada 2001-2005, Fabio Rochemback, 35 de ani, a fost arestat in Brazilia pentru ca a participat la lupte de cocosi. Nu e prima data cand fostul mijlocas are probleme cu legea din cauza luptelor de cocosi. Rochemback a mai fost arestat si in 2011. Brazilianul era imbracat in echipamentul Barcei cand a fost arestat.

Politistii brazilieni l-au arestat pe Rochemback in orasul Palmeiras das Missoes in urma unei razii la care a fost confiscata suma de 26.582 de euro plus o mitraliera, scrie Globoesporte. Peste 89 de lupte de cocosi erau organizate in locul in care a fost arestat Rochemback, cel care purta o haina cu emblema Barcei in momentul in care a fost retinut.

Fabio Rockemback a jucat la Barcelona intre 2001 si 2005, perioada in care a prins 45 de meciuri si 3 goluri. El a mai tracut pe la Sporting, Middlesbrough si Gremio. La nationala Braziliei, Rochemback are 7 selectii.

Rochemback a jucat pentru echipa engleza chiar in semifinala cu Steaua, in aprilie 2006, pe care ros-albastrii au pierdut-o dramatic. Dupa 1-0 la Bucuresti, in tur, si 2-0, dupa primele 25 de minute în Anglia, „Boro” a intors scorul si s-a impus cu 4-2, obtinand astfel calificarea in finala Cupei UEFA, pe care avea s-o piarda in fata echipei FC Sevilla.

The post Fost mijlocas al Barcelonei timp de 4 ani, arestat pentru participare la lupte de cocosi! In 2006, a eliminat-o pe Steaua cu Middlesbourgh appeared first on Sport Total FM.

Sport | SportFM | Ponturi pe mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com