sâmbătă 18 noiembrie 2017 11:00 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Documentare / Conspiratii & Controverse / Mafia medicala – Frau liber sufletului catre imortalitatea fizica – Ghislaine Lanctot (Video Documentar)
Magazin Online

Mafia medicala – Frau liber sufletului catre imortalitatea fizica – Ghislaine Lanctot (Video Documentar)

Un film de scurt metraj , cu GHIS (autoarea cartii Mafia medicala) care ne aduce aminte de adevarata noastra natura pe care am uitat-o .

ghis11

In ”Frau liber sufletului catre imortalitatea fizica”, Ghislaine Lanctot (in imagine) autoarea cartii „Mafia medicala” denunta sistemul medical, cu toate dedesubturile medicinii si deconspira afacerile de miliarde care se fac pe spinarea populatiei tinuta cu buna stiinta in boala.
A inceput sa studieze terapiile alternative si cazurile de vindecari „miraculoase”, deoarece a realizat ca ea nu a vindecat niciodata vreun pacient ci doar i-a ascuns simptomele de boala, el revenind periodic cu probleme tot mai mari …

FRICA dezumanizeaza! Si mama fricilor e frica de MOARTE! O frica inconstienta, adanc implementata si cultivata pe durata ultimilor aproximativ 5000 de ani, pentru a controla si modela constiintele! Initial de catre preotii egipteni, actualmente de catre marile interese economic-financiare prin toate institutiile societatii, care le sunt aservite!

Astea sunt marile „realizari” ale stiintei materialiste a ultimilor 5000 de ani, cu accentuare in ultima 100 de ani! Reflectati si cautati raspunsuri singuri, nu va mai lasati manipualti de cei cu mansete albe sau cu papion.

la_mafia_medica_1

Nu sunt cu minic mai buni ca voi insiva, ci doar va manipuleaza prin prisma propriului interes, sau in mod inconstient, fiind ei insisi la randul lor doar niste unelte oarbe ale sistemului! O forma de conditionare post-hipnotica… pentru cei ce inteleg mai multe!

Ghislaine Lanctot a realizat pe parcurs ca toate sistemele sunt putrede si facute doar pentru a manipula si a mentine in sclavie turma umana si astfel a renuntat pe rand la permis de conducere, carduri bancare, asigurari, cetatenie si impozite

In lume, exista deja cateva comunitati create de Ghislaine Lanctot, in care viata se desfasoara dupa principiile suveranitatii personale, fara bani, fara banci, fara multinationale, fara lipsuri, fara boli, in armonie cu natura, valoare avand individul si nu iluziile create care sa il tina in neputinta si intr-o lupta continua. Zeci de mii de oameni o urmeaza deja, zilnic se trezesc din ce in ce mai multi

Punandu-si problema mortii si a vietii fara boli, a ajuns, in cercetarile sale, la concluzia ca toate bolile si moartea sunt date de un singur lucru: razboiul dintre mine si mine insumi.

Odata unificate corpul si cu sufletul, nu mai exista dualitate, nu mai exista boala, nu mai exista suferinta.

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com