sâmbătă 18 noiembrie 2017 5:44 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Intern / HAOS pe străzile Capitalei. Începe asfaltarea de toamnă, tocmai când traficul e tot mai aglomerat
Magazin Online

HAOS pe străzile Capitalei. Începe asfaltarea de toamnă, tocmai când traficul e tot mai aglomerat

Asfaltare

FOTO: Libertatea.ro

S-au încheiat concediile, aglomeraţia din trafic a revenit în Capitală şi, odată cu ea, apar şi… lucrările de asfaltare. Nervii şoferilor şi ai celor care circulă cu transportul în comun vor fi puşi la încercare pe mai bine de 30 de artere rutiere.


Aşa cum ne-am obişnuit, an de an, străzile Capitalei intră în reparaţie tocmai când traficul e mai aglomerat. Potrivit Primăriei Generale, lucrările ce vor fi efectuate pe 31 de artere rutiere vor dura până pe 30 octombrie. Se va înlocui asfaltul și, pe alocuri, se vor reface trotuarele.

În Sectorul 1 se vor repara cele mai multe drumuri. Printre ele se numără bulevardul Liviu Librescu, aflat în zona complexului comercial Băneasa şi a Ambasadei Statelor Unite. Vor fi reabilitate şi bulevardele Dinicu Golescu şi Alexandru Ioan Cuza, Piaţa Gării Băneasa, Strada Walter Mărăcineanu, precum şi alte patru artere din sector.

Intră în reparaţii şi şoselele Colentina şi Ştefan cel Mare, din sectorul 2, unele dintre cele mai aglomerate din Capitală. Tot aici, vor fi reparaţii şi pe străzile Ţepeş Vodă şi Delea Veche.

În sectorul 3, Primăria Capitalei își propune să repare trotuarele de pe Bulevardul Unirii și carosabilul de pe Bulevardul Mircea Vodă şi strada Gării Căţelu. 

Astfel de lucrări vor fi întâlnite, până la finalul lui octombrie, şi pe străzile Constantin Istrati şi Niţu Vasile, din sectorul 4 al Capitalei. 

În sectorul 5, pe opt artere se va lucra la asfalt, în timp ce pe Bulevardul Tudor Vladimirescu se vor reface trotuarele, în zonele afectate. 

Utilajele vor apărea, în sectorul şase, pe Bulevardul Constructorilor, Calea Crângaşi, Şoseaua Cotroceni şi pe Strada Valea Cascadelor. 

Primăria Capitalei notează că lucrările se vor face numai pe timpul nopţii, pentru a nu afecta traficul. 

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

Intern | MondoNews | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com