sâmbătă 18 noiembrie 2017 7:40 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE 2017. Cum va decurge prima zi de școală pentru toate zodiile
Magazin Online

HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE 2017. Cum va decurge prima zi de școală pentru toate zodiile

HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE 2017. Cuadratura Venus-Luna predispune la contestarea relațiilor existente, la conflicte sociale și sentimentale. De asemenea, favorizează emoțiile puternice. Ca să treceți cu bine peste aceste momente, va sfătuim să adoptați o atitudine rezervată.


HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE 2017

HOROSCOP BERBEC

Aveți ocazia să rezolvați o problemă sentimentală, cu ajutorul unei rude mai în vârstă. Pentru aceasta, trebuie să aveți încredere și să vă temperați orgoliul. După-amiază s-ar putea să aflați că o cunoștință are probleme de sănătate și să fiți nevoit să vă schimbați programul.

HOROSCOP TAUR

Este posibil să vă indispună un eșec în afaceri sau o colaborare care se încheie prost. În ultima vreme, aveți impresia că nu vă reușește nimic și că toate ăa sunt potrivnice. Nu mai fiți atât de pesimist! Astrologii vă recomandă să vă relaxați mai mult.

HOROSCOP GEMENI

Nici nu ați terminat bine o lucrare importantă și deja vă gândiți să începeți alta, spre nemulțumirea întregii familii. Vă sfătuim să nu exagerați cu munca. Acordați-le mai multă atenție celor apropiați! Ar fi bine să recuperați orele de somn pe care le-ați pierdut în ultima vreme.

HOROSCOP RAC

S-ar putea să ratați un obiectiv important și să deveniți irascibil. Vă sfătuim să nu vă descărcați nervii pe familie. Mai bine căutați cauzele eșecului! Ar fi bine să țineți cont de sfaturile partenerului de viață.

HOROSCOP LEU

Este posibil să aveți mici divergențe cu partenerul de viață, care vă reproșează lipsa de afectivitate și că dedicați prea mult timp afacerilor. Nu încercați să obțineți bani prin orice mijloace! Vă sfătuim să nu neglijați odihnă și relaxarea.

HOROSCOP FECIOARĂ

Aveți sentimentul că un partener de afaceri încearcă să vă tragă pe sfoară și sunteți pus pe ceartă. Vă sfătuim să discutați cu calm, pentru a lămuri situația. Spre seară este posibil să vă viziteze un prieten apropiat, care reușește să vă redea buna dispoziție.

HOROSCOP BALANȚĂ

S-ar putea să vă confruntați cu dificultăți pe plan sentimental și să fiți nevoit să luați o decizie importantă. Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Este posibil să constatați că muncă din ultima vreme a meritat efortul. Încep să apară satisfacțiile materiale. Evitați speculațiile!

HOROSCOP SCORPION

S-ar putea să plecați într-o călătorie. Puteți fi optimist, totul ar trebui să decurgă conform planurilor. În relațiile cu cei apropiați nu se întrevăd probleme deosebite. Este posibil ca partenerul de viață să se supere dacă refuzați ajutorul unei rude. Astrologii vă recomandă să fiți mai diplomat.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Aveți ocazia să vă asociați într-o afacere, dar vă sfătuim să nu vă grăbiți. S-ar putea să fiți confuz și să nu luați decizii inspirate. Aveți șanse de reușită dacă vă stăpâniți impulsivitatea și dați dovadă de răbdare.

HOROSCOP CAPRICORN

Din cauza dificultăților financiare este posibil să nu vă simțiți în largul dumneavoastră. Evitați discuțiile în contradictoriu, pentru că se poate ajunge la certuri! Vă puteți baza pe intuiție.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

S-ar putea să vă certați cu partenerul de viață pentru că refuzați să mergeți în vizită la rude. Se pare că nu aveți succes nici în afaceri. În această conjunctură nefavorabilă, vă sfătuim să vă păstrați calmul și să încercați să vă relaxați. Evitați speculațiile financiare!

HOROSCOP PEȘTI

Schimbările de la locul de muncă vă nemulțumesc. Vă recomandăm să vă stăpâniți nervozitatea, pentru că riscați să complicați situația și mai mult. O rudă mai în vârstă ar putea încerca să-și impună punctul de vedere. Depinde numai de dumneavoastră să evitați un conflict. Încercați să vă odihniți mai mult!

Sursă: eastrolog.ro

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

Horoscop | Adpres Media | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com