sâmbătă 18 noiembrie 2017 5:53 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE 2017. Probleme sufletești mari pentru aceste zodii
Magazin Online

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE 2017. Probleme sufletești mari pentru aceste zodii

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE 2017. Cuadratura planetei Neptun cu Luna favorizează romantismul și sensibilitatea, dar induce confuzie și diminuează simțul practic. Este recomandat să vă ocupați mai mult de problemele sufletești decât de cele materiale. De asemenea, ar fi bine să amânați deciziile importante.


HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE 2017

HOROSCOP BERBEC

Se pare că nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru afaceri. S-ar putea să fiți irascibil și să nu aveți chef de vorba. Ar fi fine să amânați cumpărăturile și investițiile, fiindcă există riscul să luați decizii păguboase. Pe plan sentimental, totul ar trebui să decurgă fără probleme. Vă sfătuim, totuși, să acordați mai multă atenție persoanei iubite.

HOROSCOP TAUR

Încercați să nu vă asumați prea multe responsabilități azi! Riscați să nu vă iasă mare lucru. Este posibil să primiți o mână de ajutor de unde nu vă așteptați. Spre seară s-ar putea să vă întâlniți cu prietenii și să uitați de toate problemele de peste zi.

HOROSCOP GEMENI

Dimineață aveți tendința să fiți cam confuz și nu este exclus să aveți dificultăți de comunicare. Nici intuiția nu pare să vă ajute prea mult, așa că astrologii vă sfătuiesc să fiți prudent și să nu vă asumați niciun risc. Este important să nu neglijați odihnă. Aveți nevoie să vă reîncărcați bateriile.

HOROSCOP RAC

Nu este o zi favorabilă pentru decizii privind investițiile și pentru a face planuri de viitor. În schimb, relațiile sentimentale ar trebui să decurgă fără probleme și v-ar putea oferi satisfacții deosebite. Este indicat să evitați speculațiile și afacerile de o legalitate îndoielnică, pentru că riscurile sunt mult mai mari decât de obicei.

HOROSCOP LEU

Nu este momentul să începeți activități dificile, pentru că se pare că simțul practic este redus. Azi ar fi bine să nu luați nicio inițiativă la locul de muncă sau în afaceri, fiindcă riscați să nu fiți prea inspirat. Este o zi bună pentru relaxare și pentru odihnă activă.

HOROSCOP FECIOARĂ

Dimineață s-ar putea să constatați că nu prea reușiți să va concentrați. Capacitatea de comunicare ar putea fi, de asemenea, afectată. Este momentul să vă detașați puțin și să vă puneți ordine în gânduri și idei. Dacă doriți să cumpărați ceva de valoare, nu este recomandabil să-i faceți o surpriză partenerului de viață. Sfătuiți-vă înainte de a da banii!

HOROSCOP BALANȚĂ 

Deși vă simțiți în formă, s-ar putea să descoperiți că nu prea aveți spor și că nu vă reușește mai nimic. De vina ar putea fi simțul practic diminuat, dar această situație este trecătoare. Vă sfătuim să nu forțați lucrurile, pentru că riscați să provocați conflicte cu colegii sau cu partenerul de viață.

HOROSCOP SCORPION

S-ar putea să primiți o sumă importantă de la o persoană mai în vârstă din familie și să începeți să vă faceți planuri. Ar fi bine să nu vă pripiți, pentru că azi va lipsește simțul practic și riscați să luați decizii neinspirate. Vă recomandăm să vă consultați cu partenerul de viață.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Dimineață s-ar putea să aveți probleme la locul de muncă sau în afaceri din cauza că nu reușiți să vă concentrați. Astăzi există un risc sporit de neînțelegeri și conflicte, așa că astrologii vă sfătuiesc să nu dați atenție bârfelor din jur și să nu vă lăsați provocat. După-amiază aveți toate șansele să vă reveniți. Nu este exclus să petreceți o seară romantică.

HOROSCOP CAPRICORN

În prima parte a zilei aveți tendința de a fi confuz și morocănos. Vă recomandăm să nu vă asumați riscuri, pentru că șansele de reușită sunt minime. Dacă aveți ocazia să vă relaxați într-un fel sau altul, nu stați pe gânduri! Ar fi bine să vă menajați sănătatea.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Se pare că aveți planuri mari, în special în domeniul financiar, dar încă nu reușiți să vedeți semne încurajatoare. Vă sfătuim să aveți mai multă răbdare și să vă organizați cât mai bine muncă. Ar fi bine să acceptați sugestiile unei femei mai în vârstă.

HOROSCOP PEȘTI

Dimineață s-ar putea să fiți irascibil și greu de mulțumit. Încercați să depășiți cât mai repede această stare, pentru că vă poate afecta relațiile cu ceilalți! Vă recomandăm să fiți cât mai diplomat și mai cooperant în relațiile cu colegii. Spre seară, un prieten v-ar putea da o veste bună, cu care reușește să vă ridice moralul.

Sursă: eastrolog.ro

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

Horoscop | Adpres Media | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com