duminică 19 noiembrie 2017 1:49 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Fun News / Bazar / În sfârşit, o lucrare bine gândită! Toate şoselele din Moldova vor avea balustradă pentru beţivi.
Magazin Online

În sfârşit, o lucrare bine gândită! Toate şoselele din Moldova vor avea balustradă pentru beţivi.

Deşi nu se poate spune că are mereu grijă de cetăţenii săi, statul român a brodit-o de data asta! Ministerul Transporturilor anunţă că a demarat lucrările pentru montarea de balustrade pe marginea tuturor drumurilor publice din zona de est a ţării, o măsură care ar putea ajuta mii de beţivi să ajungă acasă de la birt.

balustrada_betivi_moldova.jpg
„Ca să ajung la şpriţ, la bomba din gară, trebuie să merg aproape 5 kilometri pe marginea drumului judeţean”, mărturiseşte Aleodor Rică, beţivul comunei Ghidigeni din judeţul Galaţi. „Asta n-ar fi o problemă, dar aceeaşi distanţă trebuie s-o parcurg şi noaptea, când mă întorc de la drojdeală.”

Acum, mulţumită investiţiei de peste 17 milioane de euro a statului român, Rică se va putea întoarce de la taverna preferată ţinându-se de balustradă, fără teamă că s-ar putea rostogoli în şanţ sau că, în stupoarea sa alcoolică, ar putea cădea, precum un animal orbit de faruri, sub roţile tractorului vecinului său Vasile.

Mai mult decât atât, autorităţile locale din mai multe judeţe iau în calcul interzicerea traficului auto în zilele de duminică şi de sărbători, pentru ca beţivii să poată veni acasă în patru labe pe toată lăţimea carosabilului.

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com