duminică 22 octombrie 2017 12:10 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / International / INCREDIBIL. Un MARE FOTBALIST CATALAN a fost ALUNGAT de la prima REPREZENTATIVA a SPANIEI:” Nenorocitule, pleaca si nu mai veni!”
Magazin Online

INCREDIBIL. Un MARE FOTBALIST CATALAN a fost ALUNGAT de la prima REPREZENTATIVA a SPANIEI:” Nenorocitule, pleaca si nu mai veni!”

Gerard Pique a fost fluierat copios de suporterii echipei naționale a Spaniei, în timpul unui antrenament desfășurat în cantonamentul de la Las Rozas.

Naționala Spaniei pregătește partidele cu Albania și Israel, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, găzduit de Rusia. Luni seară, în timpul unui antrenament deschis publicului, în cantonamentul de la Las Rozas, s-a înregistrat un incident important. Gerard Pique, fundașul echipei FC Barcelona, a fost admonestat de fani, care i-au cerut să plece de la prima reprezentativă. „Pique, nu vrem să te mai vedem în tricoul ăsta”. „Nenorocitule, pleacă și nu mai veni!”, i-au strigat suporterii, în limba catalană. Pique a făcut lobby pentru prezența la vot la referendumul desfășurat duminică, tema fiind independența Cataloniei.

Sursa:evz.ro

Post-ul INCREDIBIL. Un MARE FOTBALIST CATALAN a fost ALUNGAT de la prima REPREZENTATIVA a SPANIEI:” Nenorocitule, pleaca si nu mai veni!” apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Extern | ReporterOnline | Ponturi pe mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com