sâmbătă 21 octombrie 2017 5:05 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / International / Înfiorător: ce a păţit o moldoveancă în Italia, după ce a întreţinut relaţii intime cu angajatorul
Magazin Online

Înfiorător: ce a păţit o moldoveancă în Italia, după ce a întreţinut relaţii intime cu angajatorul

O moldoveancă de 52 de ani a murit după ce a întreţinut relaţii intime cu un bătrân în vârstă de 79 de ani. Victima muncea de mai mulţi ani ca îngrijitoare la bărbatul din Padova, Italia. Cu timpul între cei doi ar fi apărut o afecţiune, motiv pentru care au decis să întreţină relaţii intime. După ce s-au iubit, femeia ar fi suferit un atac de cord, care i-a fost fatal, anunță stirilocale.md.


Bătrânul a intrat în baie, iar atunci când s-a întors, şi-a găsit partenera inconştientă pe pat. În acel moment, el a sunat la poliţie, declarând că are o femeie moartă în casă. După care acesta a observat că ea încă respiră. Astfel, femeia a fost dusă de urgenţă la spital, sperând că va fi salvată. Ea fost internată în secţia de cardiologie. Însă, după câteva ore de la internare, femeia a murit pe patul de spital.

Oamenii legii au iniţiat o anchetă. Anchetatorii mai iau în calcul pe lângă faptul că ar fi suferit de inimă, că aceasta ar fi consumat medicamente, dar şi băuturi alcoolice, motiv pentru care ar fi putut să i se facă rău.

Potrivit presei din Italia, bătrânul ar fi profund îndurerat de nenorocirea care s-a produs, mai ales că acum ar fi rămas din nou singur.

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

Extern | MondoNews | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com