duminică 19 noiembrie 2017 3:27 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Ioan Andone, incantat de noile achizitii: „Eu n-am emotii pentru play-off”
Magazin Online

Ioan Andone, incantat de noile achizitii: „Eu n-am emotii pentru play-off”

Ioan Andone, antrenorul formatiei Dinamo Bucuresti, a vorbit despre noile achitizii ale echipei, realizate in aceasta iarna. Tehnicianul s-a declarat incantat de fizicul lui Dielna, iar pe Rivaldinho il vede un fotbalist de perspectiva, dar Andone este dezamagit de faptul ca, in campionatul romanesc, transferurile nu se efectueaza la inceputul pregatirii.

„Pe Claudiu il stiam de mult. El e pregatit, ca s-a pregatit cu cei de la CFR. Acum sa vedem cat de repede poate juca. I-a venit cartea verde, l-am putea folosi din meciul viitor. Mai asteptam macar un jucator, un mijlocas. Acum e mai greu, pentru ca pe cei noi trebuie sa-i aducem la acelasi nivel de pregatire, trebuie sa vad pe ce posturi dau cel mai bun randament…E bine totusi ca au venit, chiar daca mai tarziu. Orice antrenor vrea transferurile facute de la inceputul pregatirii, dar la noi, in Romania, nu prea se face asa.

Eu n-am emotii pentru play-off. Avem 3 meciuri in Bucuresti si unul la Pandurii. Normal ar trebui sa facem 12 puncte din 12. Eu stiu ce am pregatit.

Dielna a jucat in ultimul timp doar la echipa a doua la Shefield. Eu l-am vazut la antrenamente si e bine. Are un corp fenomenal, a lucrat mult la sala. Ar putea fi o soluție sa-l folosesc in meciul urmator.

Cu Rivaldinho am stat de dimineata mai mult de vorba. E un copil bun, crescut intr-o familie de fotbalisti. El poate juca si ca al doilea varf, ceea ce e bine, ca as putea sa joc cu doi atacanți.

El a fost propus in vara, printr-un impresar. Dar atunci il aveam si pe Gnohere si eram in tratative cu Nemec. Acum, nici n-am mai stat pe ganduri. il vazusem de atunci ca are calitate. Daca intra aici in colectiv, lucrurile vor fi in regula cu el”, a declarat Ioan Andone, potrivit Dolce Sport.

The post Ioan Andone, incantat de noile achizitii: „Eu n-am emotii pentru play-off” appeared first on Sport Total FM.

Sport | Sportfm.ro | Stiri directe… Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com