duminică 19 noiembrie 2017 2:01 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / LifeStyle / Buzz / La 10 ani a fost rapita, sechestrata intr-o temnita si violata timp de 8 ani. Dupa moartea abuzatorului, tanara a ales sa se intoarca in locuinta groazei.
Magazin Online

La 10 ani a fost rapita, sechestrata intr-o temnita si violata timp de 8 ani. Dupa moartea abuzatorului, tanara a ales sa se intoarca in locuinta groazei.

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora

La 10 ani a fost rapita, sechestrata intr-o temnita si violata timp de 8 ani. Dupa moartea abuzatorului, tanara a ales sa se intoarca in locuinta groazei. Motivul incredibil din spatele deciziei sale

Natascha Kampusch avea doar 10 ani cand a fost rapita in drum spre scoala. Timp de 8 ani, Natascha a fost captiva in subsolul unei case de langa Viena, Austria.

Conform dailymail.co.uk, in casa rapitorului, Wolfgang Priklopil pe numele sau, micuta se ocupa de treburile gospodaresti. Era tinuta flamanda, batuta regulat si urmarita pas cu pas pentru a nu evada. Incaperea care-i fusese rezervata era… o temnita din beton aflata la subsol. Dar cosmarul ei nu se termina aici, caci, pe langa toate acestea, era si abuzata sexual.

Sansa avea sa-i surada intr-un final, dupa 8 ani de chin. Priklopil urma sa-si vanda masina si i-a zis fetei sa faca o curatenie exemplara in masina. In tot acest timp, nu o scapa nicio secunda din ochi. Din fericire, un apel teleonic venit la moentul potrivit avea sa-i redea libertatea adolescentei.

Din cauza zgomotului produs de aspiratorul cu care Natascha facea curat in masina, barbatul nu se putea intelege cu persoana de la celalalt capat al firului. Drept urmare, a fost nevoit sa se indeparteze de masina, Natasha iesind, astfel, din raza lui vizuala.

Profitand de telefonul salvator si de faptul ca, in mod cu totul neobisnuit, in acea zi poarta nu era blocata, fata a reusit sa evadeze. Constatand disparitia fetei si dandu-si seama ca nu mai exista nicio sansa s-o aduca inapoi, Priklopil s-a sinucis aruncandu-se in fata trenului. Avea 44 de ani. Casa in care a fost captiva i-a ramas mostenire Nataschei.

Dupa moartea barbatului, casa in care a fost sechestrata i-a ramas mostenire tinerei. Aceasta a ales sa-si petreaca weekendurile aici si sa aiba grija de locuinta exact ca in vremea in care era sechestrata.

Intr-un interviu acordat Channel Seven, fiind intrebata ce simte atunci cand se intoarce in casa in care a fost torturata si abuzata sexual, Natasha a raspuns ca “intr-un mod bizar”, intoarcerea in acele locuri este “terapeutica” pentru ea.

Dupa 10 ani de la evadare, Natascha Kampusch a scris cartea “10 ani de libertate”, in care isi povesteste copilaria traumatizanta in casa lui Wolfgang Priklopil.

Sursa: ioanacuzino.net

La 10 ani a fost rapita, sechestrata intr-o temnita si violata timp de 8 ani. Dupa moartea abuzatorului, tanara a ales sa se intoarca in locuinta groazei.
Editor

Buzz – Timp Liber | All4Romania | Ponturi pe mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com