sâmbătă 21 octombrie 2017 3:55 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / International / LIDERUL Nord-Coreean, KIM JONG-UN, un LIDER INFRICOSATOR. Iata la ce ORORI sunt supuse ADOLESCENTELE nord-coreene
Magazin Online

LIDERUL Nord-Coreean, KIM JONG-UN, un LIDER INFRICOSATOR. Iata la ce ORORI sunt supuse ADOLESCENTELE nord-coreene

Kim Jong-Un este cunoscut ca fiind un lider infricosator pentru populatia Coreei de Nord. O tanara care a reusit sa scape de regimul infernal din Coreea de Nord a povestit prin ce traume a trecut atunci cand inca se afla in tara.

Mai mult de atat, ea a marturisit ce preferinte bizare avea Kim Jong-Un, in materie de femei. Hee Yeon, 26 de ani, a fugit in China prima oara, ca mai apoi sa se mute in Coreea de Sud dupa ce tatal sau a murit, in 2015.

Parintele fetei era colonel in armata condusa de Kim Jong-Un. Barbatul stia foarte multe lucruri despre dictator, chiar si cele mai ascunse orori ale acestuia. La un moment dat, fata a fost obligata sa participe la executia a 11 muzicieni, care au fost acuzati ca au filmat un film pornografic.

”Corpurile lor erau imprastiate peste tot, dupa ce pur si simplu au fost aruncate in aer. Erau bucati de carne si sange peste tot”, a spus Hee.

Potrivit afirmatiilor tinerei, liderul nord corean isi satisface fanteziile sexuale cu adolescente, toate fiind alese in functie de calitatile fizice. Totusi, exista si o conditie pe care fetele trebuie sa o indeplineasca obligatoriu: sa aiba picioare drepte si frumoase.

Desi Kim Jong-Un este casatorit si are 3 copii, acest lucru nu il impiedica sa isi trimita oficialii sa faca razii prin scolile nord-coreene. Fetele cele mai frumoase sunt duse in casele de la Phenian. Acolo devin sclavele acestuia. Acestea sunt invatate sa il serveasca pe lider cu mancare scumpa, sa ii faca cel mai bun masaj, dar sa se si culce cu acesta si sa dea tot ce au mai bun. In caz contrar, ele sunt omorate.

Sursa: Independent.co.uk.

Post-ul LIDERUL Nord-Coreean, KIM JONG-UN, un LIDER INFRICOSATOR. Iata la ce ORORI sunt supuse ADOLESCENTELE nord-coreene apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Extern | ReporterOnline | Ponturi pe mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com